tirsdag 27. september 2016

Nye treleker - nederlandske Little Dutch

I dag ankom den første sendingen med treleker fra Little Dutch, og det er sååå mye fint. Herlige leker i nydelige pastellfarger, i motivene mixed stars mint og pink blossom, som matcher tekstilseriene med samme navn.


Trelekene fra Little Dutch har meget hyggelige priser, fra 149 til 599 kr, og førsteinntrykket vårt er utrolig bra. Her er det brukt treverk av god kvalitet, og vi er imponert over hva Little Dutch har fått til med denne nye kolleksjonen. Og med tanke på antall forhåndsbestillinger (vi la ut produktene i helgen), er det tydelig at det er flere enn oss som har falt for disse nydelige trelekene.


En av de skjønneste produktene er denne herlige gåvognen stappfull med morsomme klosser. Og for de av dere som er ekstra observante, ser dere kanskje at fotografen har valgt å bruke de populære Hippy teppene fra Lorena Canals i markedsføringen av denne nye kolleksjonen. Det syns jo vi er ekstra gøy. Disse teppene er en soleklar favoritt hos oss:)


Videre finnes det også et nydelig tog (alle produktene kommer i både pink blossom og mixed stars mint) hvor barnet blant annet får trent finmotorikken.


Det finnes også en tilsvarende trebygning, hvor barnet selv kan designe huset. Her er det uendelige kombinasjonsmuligheter og timesvis med lek og moro. 


Little Dutch har videre også laget noen herlige stableklosser, med tilhørende småklosser som passer inn i hver av de store klossene. Klossene kan enten stables oppå hverandre, eller de kan settes i hverandre.


Og puttekassen som er helt øverst i innlegget her er også en populær leke for de minste. Og en perfekt gave til KUN 149,- .

Nå skal vi få pakket og sendt ut alle forhåndsbestillingene, men det er nok ikke siste gang dere hører om disse trelekene;) Vi oppdaterer med et nytt innlegg så fort vi har fått testet ut lekene, og sjekket om de yngste barna er like imponert som oss.

Dere finner hele kolleksjonen HER!

Ingen kommentarer: