onsdag 21. september 2016

Danske bagvogner

Nå begynner det å bli en stund siden vi hadde de store danske bagvognene lagerført hos oss, og vi kuttet de vel egentlig ut ene og alene fordi de tar større plass på lageret enn andre barnevogner. Vi har derfor de siste 2 årene kun bestilt opp disse bagvognene ved behov, men vi ser jo at etterspørselen har økt veldig de siste månedene. Så vårt store spørsmål nå er jo om dere ønsker at vi tar inn disse store bagvognene igjen?

Vår danske vognleverandør Trille har en rekke ulike modeller, men vår favoritt er nok Trille Fix Standard, da denne modellen har lavest vekt og lavest pris. Den koster KUN 4999,- (fri frakt) og da følger det med med en mindre bærebag + matchende stelleveske. En utrolig hyggelig pris for en utrolig romslig og god bagvogn.


Hva er så forskjellen på en norsk og en dansk bagvogn?

I Danmark bruker de bagvognen helt frem til barnet slutter å sove på dagtid, altså opp til 3 års alder. Og da må med andre ord babybagen være mye større enn de norske bagvognene. De siste årene har mange av de "vanlige" norske bagvognene blitt mindre og mindre, og det har resultert i at mange må bytte over til sporsdel mye tidligere enn ønsket. For med tykke vinterposer og lange babyer, er det ikke mange månedene de får ligge lunt og godt i en "vanlig" babybag. Vi har derfor merket en økende etterspørsel etter større bagvogner, og er utrolig glad for at Trille sine bagvogner har et liggemål på utrolige 95 cm... Med andre ord, rikelig med plass til både tykk vinterpose og store barn.

Trille Fix Standard leveres komplett med 14" store lufthjul, men punkteringsfrie hjul kan kjøpes mot et tillegg. Bagvognen veier 14 kg, men grunnet de enorme hjulene virker den mye lettere å trille enn andre vogner på 14 kg. Videre har den utrolig god fjæring og bremser både foran og bak. Det er også ryggstøtte i bagen, som kan settes opp når barnet blir større og har lyst til å se mer.


Videre er det justerbart styre, med en styrehøyde fra 85 til 112 cm. Ytterstoffet på bagvognen er både vanntett og vindtett, perfekt til det norske klimaet;) Og siden bagvognen er så utrolig stor og romslig (liggemål 95 x 41 cm) følger det med en ekstra bærebag til bruk de første månedene. Denne bærebagen har egen kalesje og stormtrekk, slik at det er enkelt å bære den frem og tilbake til barnevognen. Selve bagvognen har også stort og dekkende stormtrekk, og bagen er hele 22 cm dyp, slik at babyen ligger lunt og godt nedi bagvognen i all slags vær. 
Sammenlagt måler understellet 90 x 72 x 40 cm, og babybagen kan klappes helt flat slik at den tar mindre plass i f eks bilen eller på reiser.

Trille Fix Standard er testet under de sterkeste krav i Danmark (sikkerhetsgruppe A hos Forbrugerlaboratoriet), og er virkelig en stabil, sikker og pålitelig bagvogn som oppfyller alle krav til sikkerhet og komfort.

Anbefalt alder: 0 til 3 år.

Hva syns dere? Høres dette interessant ut?

Ingen kommentarer: