mandag 12. september 2016

Bumbleride Speed

Det har vært knyttet stor spenning til den nye modellen fra Bumbleride, og nå er den endelig her. La oss få presentere Bumbleride Speed:


Utseendemessig er Speed temmelig lik bestselgeren vår Bumbleride Indie, men det er noen vesentlige forskjeller. For det første har Speed fått 16" store lufthjul bak, noe som gjør at trillekomforten om mulige er enda bedre enn på Indie. Denne vognen ruller så og si av seg selv, og det er ikke noe problem å komme seg frem uansett underlag (snø, gress, grus, asfalt). Den gode dempingen i vognen gjør at Speed er et utmerket valg i skog og mark, og selv om den veier 900 gram mer enn Indie føles Speed lettere å trille.


Det som skiller Speed fra andre trehjulinger/joggevogner, er at den har fått et helt nytt system på forhjulet. Denne vognen har nemlig 3 ulike justeringer: gå, lett jogging, løping!

GÅ: når man triller på asfalt eller annet flatt underlag er forhjulet svingbart (360 grader) for best mulig komfort og fremkommelighet. Da er det enkelt å manøvrere vognen selv med en hånd og den svinger lett mellom hinder og trange gater etc.

LETT JOGGING: en mellomting mellom låst og roterende forhjul. På Speed har man nemlig muligheten til å låse forhjulet, men med en 30 graders vinkling. Forhjulet kan dermed bevege seg fritt innenfor disse 30 gradene, og det blir altså en mellomting mellom roterende og fast forhjul. Dette stille passer fint hvis man skal på en lett joggetur, hvis det er noe kupert terreng eller på snøføre.

LØPING: man kan låse forhjulet fremover for å stive av vognen, slik at den passer perfekt til løping eller vanskelig underlag (f eks nysnø).


Et annet punkt som skiller Speed fra tilsvarende trehjulinger er den utrolig høye vektkapasiteten. Denne vognen tåler hele 29,5 kg!!! Så her er det bare å laste oppi vognen:) Vi har aldri tidligere vært borti en vogn som tåler så mange kilo, så her er det i hvert fall ingen fare for at barnet blir for tung for vognen.


Videre har vognen veldig mange av de flotte egenskapene som vi kjenner igjen fra Indie, som lang liggelengde, enorm kalesje, lav vekt, avtagbar bumperbar (frontbøyle), full liggestilling, titteluke i kalesjen, justerbart styre og stor handlekurv. I tillegg har Speed en stor og praktisk lomme på baksiden av ryggen, som rommer overraskende mye.


Det justerbare styret gjør at vognen passer like fint til høye som til lave personer, og vi ønsker igjen å trekke frem at denne vognen har en trillekomfort som er i en klasse for seg. På flatt underlag triller den så og si av seg selv, og selv i ulent terreng føles vognen utrolig lett å trille. De store bakhjulene og god demping foran og bak gjør at Speed "flyr" over stener, røtter og andre hindringer på turen. Dette er en ordentlig turvogn som er designet for å takle det vanskeligste underlaget, men samtidig er så liten og nett at det ikke er noe problem å komme seg frem på tranger steder (buss, trikk, butikker etc). Vognen legges sammen i en bevegelse og tar minimalt med plass sammenlagt. De store bakhjulene kan enkelt klikkes av, slik at den tar enda mindre plass i f eks bagasjerommet på bilen.

Bumbleride Speed er med andre ord vognen for den aktive familien som trenger en allround vogn som tåler og takler de aller fleste utfordringer!

Ingen kommentarer: