tirsdag 20. september 2016

Franske treleker

Vi har det siste halvåret fått inn flere merker og produkter under kategorien "leker", deriblant det franske merket Vilac. Dette er fantastiske treleker som aldri går av moten og som appellerer til barn og voksne i alle aldre. Ved hjelp av en unik prosess dreies, poleres og sandblåses hvert enkelt produkt, og Vilac har de siste årene mottatt en rekke priser for sitt arbeid. Dette er virkelig treleker av høyeste kvalitet. Og for å gi trelekene en siste blanke finish, lakkeres lekene av profesjonelle håndverkere i byen Moirans i Montagne.

Vi har valgt å lagerføre følgende 2 lekekjøkken fra dette merket, og vi må virkelig si at vi er imponert over alle detaljene og tilbehøret som følger med:

*Vilac kjøkken blå himmel*Vilac kjøkken rosa


Bare se på alle disse fantastiske detaljene på Vilac kjøkken blå himmel. Her er det både vask, komfyr, stekeovn og kjøleskap. I tillegg til alt av kjeler, redskaper, mat og andre ting man trenger på kjøkkenet. Det er oppheng til redskapene, samt en liten krok på siden til kjøkkenhåndkleet. Det er også en praktisk tavle hvor kokken kan skrive handleliste eller dagens oppskrift:) Alt tilbehøret dere ser på produktbildet følger med dette nydelige kjøkkenet, så her er det bare å begynne å leke med en gang.Vilac kjøkken rosa er det både stekeovn og mikrobølgeovn, samt kokeplater og vask. Her følger det også med en rekke tilbehør, inkl. kjele, tallerkner, redskaper og mat. Dette kjøkkenet har mange praktiske hyller, slik at mat og tilbehør er lett tilgjengelig for de minste. 


Hvilket kjøkken er din favoritt? 

Ingen kommentarer: