tirsdag 4. oktober 2016

Skreddersydd barnevognpakke!

Er dere klar over at Vognverden.no skreddersyr den barnevognpakken som passer best for dere og deres behov - til en hyggelig pris?


Nå er det lenge siden vi har skrevet noe om dette, så det er vel på tide å spre denne informasjonen på nytt. Vi ble tidlig kjent for de flotte barnevognpakkene våre, og vi brukte masse tid de første årene på å hjelpe hver enkelt kunde med å finne riktige produkter. De siste årene har imidlertid henvendelsene fra kundene blitt færre og færre, og de fleste leser seg opp på forhånd eller snakker med venner/familie før de trykker på KJØP-knappen i nettbutikken. Men vi savner virkelig den tette og gode kontakten med kundene våre, og vil bare informere om at vi mer enn gjerne hjelper til med å velge riktig barnevogn og tilbehør til denne. Så legg igjen kontaktinformasjon og send noen ord via kontaktskjemaet på nettsiden eller direkte på mail til bestilling@vognverden.no, så hører dere fra oss i løpet av kort tid.


Hva kan vi hjelpe med?

For det første finnes det jo et hav av ulike vognmodeller der ute, og det viktigste da er jo å finne den vognen som passer best for dere og deres behov. Videre finnes det jo masse tilbehør (noe man MÅ ha og noe som ikke er fullt så nødvendig...), så vi hjelper dere med å luke ut de produktene som dere har behov for. Deretter lager vi en hyggelig pakkepris med alle produktene, som vi sender over til dere for godkjenning. Ved kjøp av barnevogn + en rekke tilleggsprodukter, kan man oppnå svært gode rabatter her hos Vognverden.

Velkommen til en hyggelig og personlig handel hos Vognverden.no!

Ingen kommentarer: