fredag 15. juni 2012

Når et bra produkt blir enda bedre!

Vi har vært strålende fornøyd med solkalesjen fra Rayshade, og ble derfor en smule engstelige da leverandøren sa at dette produktet var erstattet av en ny solkalesje, Shade Me. Vi ble lovet at dette produktet var bedre enn det forrige, men vi har erfart tidligere at vi ikke alltid har samme oppfatning som leverandørene, så vi var temmelig spente.

Produktbeskrivelsen lovet bra, da Shade Me skal passe så og si alle barnevogner, trehjulinger og triller, samt bilseter (babysete).


Vi mottok sendingen med Shade Me i går, og de ble raskt pakket opp og prøvd på ulike vogner. Og ja, leverandøren hadde rett. De er bedre enn Rayshade! For det første liker jeg mye bedre festene på denne kalesjen, da de har regulerbare strikkbånd med klips, i motsetning til Rayshade som hadde borrelås. Båndene på Shade Me er lange og kan justeres i alle mulige lengder, vinkler etc. Jeg tror det skal godt gjøres å finne en vogn som denne kalesjen ikke passer på.



En annen positiv ting er at det følger med en oversikt over mulige festemåter, med tegninger/forklaringer for triller, trehjulinger, små vogner, bagvogner etc. En liten detalj, som jeg vet mange setter pris på. Alltid greit å se hvordan produsenten selv har valgt å feste solkalesjen på valgt vogn. Nå må det sies at bildene i dette innlegget ble tatt før jeg så denne oversikten, men en solkalesje kan jo festes på titalls ulike måter, alt ettersom om barnet skal se ut, sove, trenger skygge på hele kroppen osv.


Shade Me er temmelig lik størrelsemessig, men den skjermer bedre på sidene enn Rayshade. Dessverre har vi ingen Rayshade igjen for å sammenlikne, men jeg må si at Shade Me virker genial. Som Rayshade pakkes Shade Me også inn i egen lomme (sitter fast på kalesjen) og tar minimalt med plass. Sammenlagt tar den ikke større plass enn en t-skjorte som er brettet sammen:


Det står Shade Me på lommen foran med stor skrift, men er dere som meg og finner dette sjenerende, er det bare å snu kalesjen andre vei:


Vi er med andre ord strålende fornøyd med erstatteren til Rayshade, og kan varmt anbefale Shade Me. Så nå får vi bare krysser fingrene for fint vær fremover, slik at vi får brukt solkalesjen... Bildene i dag ble tatt i duskregn!

Ingen kommentarer: