mandag 11. juni 2012

Addbaby bumperbar cover

Vi har nå fått testet de nye Addbaby bumperbar trekkene i en ukes tid, og de er så og si identiske med BUMPaLOOPs. De har ca samme mål, stoff og brukervennlighet, men Addbaby sine koster en brøkdel av BUMPaLOOPs, så vi har nå bestemt oss for å satse på Addbaby sine i fremtiden. Det eneste negative er at Addbaby kun kommer i svart, men vi syns ikke at de andre fargene/mønstrene fra BUMPaLOOP veier opp for over dobbel pris.


Addbaby bumperbar cover tres utenpå vognens bumperbar (frontbøyle). De fargerike lappene er designet, ikke bare for å underholde barnet, men også for å fremme barnets utvikling og gi de mulighet til å utforske og lære nye ting mens de sitter i vognen. Trekkene er utstyrt med lapper i ulike farger/teksturer, og mens små barn vil være mest opptatt at lappene med lyse farger, vil de litt eldre barna oppdage at lappene er laget av forskjellige stoffer og kjenne forskjellen på disse. Med andre ord kan trilleturen bli en lærerik og underholdende reise for de små.


 I tillegg beskytter det bumperbaren fra bitemerker og flekker. Mange av dagens vogner har bumperbarer laget av skumgummi, og disse blir fort ødelagt av barns skarpe tenner. Et bumperbar cover fra Addbaby er med på å beskytte vognen og er lett å ta av for å vaske. Utrolig praktisk i en hektisk hverdag.

Addbaby bumperbar cover passer de aller flestes vogner/triller med avtagbar bumperbar (bøyle).

Ingen kommentarer: