mandag 18. juni 2012

Brukeromtaler Bumbleride Indie Twin

Vi hadde tenkt til å publisere brukeromtalene fra dere litt senere i sommer, men etter ønsker fra flere kunder velger vi nå å legge ut de brukeromtalene vi hittil har fått på Bumbleride Indie Twin. Dette er en vogn vi ennå ikke har fått testet ordentlig selv, bare prøvekjørt og studert på lageret :)

Så her kommer dommen til de som har kjøpt og testet Bumbleride Indie Twin:

1) Julie har testet en Bumbleride Indie Twin lava (svart) med 2 babybager:


Vi er veldig fornøyd med vårt kjøp og angrer ikke et sekund på at vi valgte den. Valget stod mellom Mountain Buggy,  Trend For Kids og Bumbleride. Mannen min var veldig skeptisk til å kjøpe en vogn som var ny og ukjent, men etter at bloggen til Vognverden la ut brukeromtaler fra USA skjønte vi at dette var en bra vogn. Prisen var også et viktig moment og vi betalte det samme for denne vognen med 2 bagger og regntrekk, som de andre vognene kostet alene.

Her er min oppsummering: lett å trille, baggene veier lite, vognen svinger lett og den rister ikke, kan brukes i skogen, vognen får plass i bilen, kommer lett til kurven under, lokk på baggene, smart koppholder og sikkerhetsreim, sammenslått får den plass i entreen vår, kan enkelt bære en bag i hver hånd. Vi får også mange spørmål og blikk når vi er ute å triller siden vognen ikke er så vanlig her, og alle er enige om at den er smart;-) Det eneste negative er at sportsvognen ikke er vendbar.


2) Henriette har testet en Bumbleride Indie Twin lava (svart) med regntrekk og snackboks:


Bumbleride vognen er en enkel vogn å bruke, fra montering og frem til hverdagsbruk.
Det er stort sett å klikke sammen de ulike delene, og bruksanvisningen er lett å følge.

Vognen veier lite og tar liten plass, samtidig som den er romslig i lengde og brede, og stødig.

Den er lett å manøvrere, og går fint gjennom de fleste butikkdørene jeg har prøvd meg på til nå. Det eneste som kan bli problem er at koppholderen er montert på utsiden av vognen, så den tar lett borti ting i forbifarten.

Det er to kalesjer på vognen, noe som kan være en fordel når du har barn som sover på ulike tidspunkt. Kalesjene er romslige, og kan trekkes langt frem slik at de skjermer for både lys og vind.

Jeg har til nå brukt Bumbleriden med to barn i samme alder, og begge hadde god plass og fant seg fint til rette i vognen. Det var god plass til vognposene deres, selv om det å få festet de var litt klønete da du må løsne selene helt. Ryggen på setet kan tilpasses individuelt, og den kan enkelt legges helt ned.

Bumbleride Indie Twin regntrekk: Veldig enkelt og raskt å trekke over vognen. Passer perfekt til vognen, så du slipper å stå kløne eller trekke og dra i det for å få det til å passe. Tar liten plass, så det er greit å ta med på tur. Det eneste jg savner (og det er en bagatell), er at det hadde vært supert om det var en liten pose som fulgte med til å oppbevare det i når det ikke er i bruk.

Bumbleride Indie Twin Snack Pack: Denne var virkelig super! Romslig og lett å rengjøre. Enkel å sette på vognen. Fikk plass til både en eske med druer, flaske og litt kjeks oppi til jenta mi sin store begeistring:-) Denne kommer til å bli brukt mye!



3) Sarah har testet Bumbleride Indie Twin walnut (brun) med babybag:

Begge barna sitter/ligger bra i Indie Twin. Storesøster på 2,7 år og lillebror på 2 måneder trives veldig bra i vognen, og vi voksne syns den er ekstremt lett sammenliknet med de andre vognene vi prøvde. Det at den er så smal og tar liten plass sammenlagt, var en av kriteriene vi hadde høyest. Vi bor i byen og tar buss til barnehagen vær dag, så det sier seg selv at vi ikke kan ha en stoooor vogn. Denne vognen snur lett og veier lite, og selv for meg som er liten er det enkelt å få vognen av og på bussen. Kan anbefales!

Bagen er lengre enn de andre søskenvognene vi så på, og lillebror og vognposen har fin plass. Han er bare 2 måneder nå, men jeg tror han kan bruke den i hvertfall til han er 6 måneder. Jeg skal gi dere beskjed når han vokser ut av bagen.

Vi valgte brun vogn, og fargen er nydelig:) Vognen tar liten plass når den er lagt sammen, og faktisk mindre plass i bagasjerommet enn vår andre vogn til et barn (Emmaljunga bagvogn). Vi er veldig fornøyd med Bumbleride indie twin:)


4) I tillegg har anonym lagt igjen følgende omtale på bloggen vår:

Jeg har bumbleride tvillingvogn, og er kjempefornøyd så langt! (har bare hatt den et par mnd). jeg bruker den med softbag til minstemann, og storebror på 2 år har god plass ved siden av. den er kjempegod og lett å trille. liker at det er regulerbart fotbrett og gode kalesjer. kan anbefale denne vognen!


Tusen, tusen takk for flotte omtaler! Hva skulle vi gjort uten dere? 


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hva er vekten? Og finnes det adapter til bilsete?

Vognverden sa...

Hei Anonym!

Bumbleride Indie Twin veier 15,7 kg. Det finnes adaptere til Maxi cosi bilsete. På Indie Twin er det mulighet for 2 adapere/bilseter.

Cecilie sa...

kjenner at jeg har veldig veldig lyst paa en av disse naar minsten kommer i desember :)
Synes det er saa fine farger til disse vognene. Veldig fint aa ha flere valg enn svart.
Jeg heller veldig mot Ocean :)

Anonym sa...

Hei!
Jeg lurer på om man kan feste babybag'en vendt mot seg ved siden av sportsdelen?
Hvis den kun kan festet slik at den er vendt fremover - er det da en kikkeluke i kalesjen på babybag'en slik at man har litt "kontroll" over den minste? :)
Takk for hjelpen!

Vognverden sa...

Hei!

Ja, babybagen er vendt mot den som triller (se bilde høyere opp i innlegget). Sportsdelen er imidlertid kun vendt fremover, men da er det titteluke i kalesjen.