lørdag 2. juni 2012

Den perfekte barnevognen...

Den siste tiden har vi fått en rekke tilbakemeldinger fra kunder, med mye skryt angående Bumbleride vognene. Vi setter utrolig stor pris på slike tilbakemeldinger, da det hjelper andre foreldre å finne frem til den barnevognen som passer best til deres behov. Ekstra gøy var det imidlertid med en kommentar fra Lizzy som har lengre erfaring med Bumbleride Indie enn oss andre. Hun skrev følgende kommentar under brukeromtalen vår av Indie, og jeg legger den ut her så flere kan se den:

"Støtter alt du skriver om denne vognen. Jeg kjøpte den til min yngste når han var 5 mnd, og har brukt den nå siden september 2011. Det er den beste og peneste vognen jeg noen sinne har hatt. Nå får man jo også kjøpt den i Norge, og det er bra for alle småbarnsforeldre som er på utkikk etter den perfekte vogna:-)"


 Tusen takk Lizzy, nå gleder vi oss til mye glede med Indie i tiden fremover :)

Det er fremdeles mulig å reservere en vogn i sendingen som kommer om ca 2-3 uker (svarte og brune vogner). Ønsker man å bestille en av de andre fargene levert i samme sendingen, er dette mulig frem til førtkommende mandag (4. juni).

Ingen kommentarer: