onsdag 15. mars 2017

Vi søker etter nye testpersoner

Vi får stadig inn nye produkter, så nå er det en lang rekke med barnevogner, leker, interiør og utstyr som vi enda ikke har brukeromtaler av her i bloggen. Målet da vi startet opp var jo å teste alle produktene, og de første årene (når vi selv hadde små barn) holdt vi oss ajour, men nå i det siste har sortimentet økt samtidig som antall testpersoner hos Vognverden har krympet.


Vi søker derfor i disse dager etter flere nye testpersoner og vil i løpet av de nærmeste månedene trekke ut 10 nye familier som skal få teste produkter for oss. Høres dette interessant ut kan du legge inn en søknad via instagram eller facebook.


Hva innebærer det å være testperson hos Vognverden:

1) Du får varen du skal teste til en meget hyggelig pris (variere fra 0 kr og opp til vår innkjøpspris).

2) Du og din familie bruker så produktet i noen uker, for så å gi oss en kort tilbakemelding (skriftlig) på hvordan dere opplever produktet i bruk. Legg gjerne med egne bilder.

3) Vi vil så publisere brukeromtalen din her i bloggen (om ønskelig kan denne omtalen anonymiseres).


Hvem kan søke og hvordan søker man:

1) Alle som er gravide eller har barn i alderen 0 - 6 år kan søke.

2) Instagram: du lager en collage med bilder av de produktene du evt. er interessert i å teste og tagger så bildet med #testpersonvognverden og @vognverden. Flott hvis du skriver inn antall barn og alder på barn(a) under bildet.

3) Facebook: du lager en collage med bilder av de produktene du evt. er interessert i å teste og tagger så Vognverden, slik at vi kan se bildet ditt. Flott hvis du skriver inn antall barn og alder på barn(a) under bildet.

4) I tillegg ønsker vi at dere kommenterer under bildet vi legger ut på instagram/facebook hvor du skriver at du deltar, slik at vi har oversikt over alle deltakerne.

Vi trekker ut 10 testfamilier i perioden 20. mars til 27. april - Lykke til!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Jeg vil gjerne bli testperson, men skjønte ikke helt dette med bilder, kunne tenkt meg å teste ut en trehjuling med vendbar sportsdel for eksempel. Jeg har to barn, en jente på 7 måneder og en gutt på 2,5 år.

Vognverden sa...

Hei! Du legger inn bidraget ditt (en collage) enten på instagram eller facebook. Under taggen #testpersonvognverden på instagram kan du ta en titt på de collagene vi har fått inn hittil. Håper dette var forklarende - ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Anonym sa...

Hva om man ikke har Instagram eller Facebook?