søndag 5. mars 2017

Nyheter fra Crescent

Nå nærmer det seg lanseringen av de nye 2017 modellene fra svenske Crescent, og vi venter i spenning. Det er mange nye farger og en rekke forbedringer på flere av modellene - så her er det bare å glede seg.

1) Vår mestselgende modell fra Crescent, Compact 360 XT Air, kommer nå med svart understell, nye hjul og nye tekstiler:2) På Crescent Comfort er det ikke gjort så mange endringer utenom at det er nye tekstiler. Denne populære firehjulingen med vendbar sittedel (kan kjøpes som duovogn eller sportsvogn) er en klassiker som henger med år etter år.
3) Nytt i år er at man nå kan få kjøpt Crescent Trike som ren sportsvogn (dette gjelder kun den svarte, de andre fargene selges fremdeles kun som komplett duovogn). Trike er en unik trehjuling med store lufthjul og vendbar sittedel - den eneste i sin klasse.
4) Og sist, men ikke minst så har Crescent Infinity nå lufthjul på alle 4 hjulene - et stort pluss i våre øyne. Dette er en fantastisk duovogn med svingbare forhjul, vendbar sittedel, stor kalesje og lav vekt.

Hvis alt går etter planen kommer alle disse modellen til Vognverden i begynnelsen av april, og vognene kan allerede nå forhåndsbestilles i nettbutikken.

Ønsker dere mer info er det bare å sende oss en mail på bestilling@vognverden.no

Ingen kommentarer: