onsdag 22. mars 2017

BedBox® by JetKids - familiens redning på flyet!

I forrige uke var vi i et hyggelig møte med de flotte menneskene bak JetKids, noe som resulterte i signering av avtale og det vi tror blir et fantastisk samarbeid i tiden fremover. Vi har fulgt JetKids jevnt og trutt på sosiale medier siden oppstarten og vi mener selv at produktet deres BedBox® er den mest geniale oppfinnelsen rettet mot barn på reise. Vi er derfor utrolig stolte, ydmyke og fremfor alt veldig glade for at JetKids vil ha oss med på laget.

Vognverden er nå offisielt forhandler av BedBox® - en genial liten sak som gjør de lange flyreisene til en drøm...


Hva er Bedbox?

Først må vi jo få skryte av at dette er en norsk oppfinnelse som har tatt verden med storm. Denne geniale lille boksen på hjul er en reddende engel når man skal ut å fly med barn i alderen 0 til 6/7 år (frem til 130 cm lengde). Allerede på flyplassen fungerer BedBox® som "ride-on" koffert hvor de minste barna kan sitte og hvile seg mens foreldrene drar den enkelt etter seg, mens de eldre barna på egenhånd kan suse gjennom flyplassen. BedBox® er utrolig lettkjørt og det er enkelt å manøvrere seg gjennom menneskemengder og andre hindre underveis. Stroppen er justerbar, slik at både små og store kan trekke den enkelt etter seg. Og har man med seg 2 eller flere BedBox®´er på tur, kan man raskt kneppe de sammen og trekke i "tog".
Ombord i flyet er det bare å legge BedBox® under setet foran, den passer perfekt! Siden BedBox® ikke er et sikkerhetsprodukt må den ligge under setet ved avgang og landing (samt ved turbulens). Men når lyset for setebeltet er slått av, er det på høy tid at BedBox® får vise hva den virkelig er god for.  Med et par enkle bevegelser forvandler man barnets flysete om til en behagelig seng. Det følger med komfortabel madrass pluss sidestøtte til bruk for de minste barna.Barnet kan fint bruke BedBox® som seng frem til h*n er rundt 100 cm lang, og det er heller ikke noe problem at 2 mindre barn deler sete.For de eldre barna (frem til ca 130 cm lengde) er BedBox® en flott fotskammel og avlastning på lange flyreiser. Barnet får også en mye større flate å boltre seg på og det blir enklere å finne en komfortabel sovestilling. 


Med andre ord er BedBox® en flott reisekamerat som kan følge barnet i mange mange år. Og i tillegg til madrassen er det selvfølgelig rikelig med plass til andre ting barnet ønsker å ha med seg.Og hvis barnet ikke selv vil sitte på BedBox® eller dra den etter seg, kan mor eller far enkelt slenge den på skulderen. BedBox® veier kun 3 kg inkl. madrass! 


Den er bare GENIAL - og vi gleder oss allerede til påskens flytur på 11 timer ;)

Sjekk gjerne ut denne filmen for å få et ordentlig inntrykk av BedBox®.

Er det rart vi er begeistret?


Ingen kommentarer: