tirsdag 14. mars 2017

Ukens deal - Bumbleride Speed!

Denne uken kan du kjøpe sportsvognen Bumbleride Speed og få med en babybag på kjøpet. Babybagen koster til vanlig 1799,-, så her er det mye å spare hvis du er på jakt etter en flott duovogn.Speed er en fantastisk nyhet fra Bumbleride, med hele 3 ulike justeringer på fronthjulet: gåing, lett jogging og løping.

1) Gåing: hjulet er svingbart og man kan enkelt manøvrere vognen selv med en hånd.

2) Lett jogging: her er forhjulet låst med 30 graders vinkling - perfekt ved rask gange eller lett jogging.

3) Løping: i ulendt terreng eller når man skal løpe med vognen så låser man hjulet fremover.


Babybagen til Bumbleride er en av de romsligste på markedet, med en liggelengde på hele 80 cm. Den har en stor og dekkende kalesje, samt ekstra solskjerm. Det er bærehåndtak i kalesjen og babybagen veier ekstremt lite (kun 1,8 kg) så det er enkelt å bære den med seg. Det følger med stormtrekk. Bumbleride Speed har en fantastisk trillekomfort og kommer seg frem på alle underlag. Bakhjulene er 16" lufthjul, mens forhjulet er et 12" lufthjul.

Sportsvognen har full liggestilling og lang liggelengde, og den tåler faktisk en vekt på hele 29 kg. Så her er det ingen fare for at barnet vokser ut av vognen.

Speed veier kun 10 kg og tar minimalt med plass sammenlagt (man kan enkelt klikke av bakhjulene for at den skal bli enda mindre). Den legges sammen i en bevegelse, har justerbart styre, stor handlekurv, praktisk lomme på baksiden av ryggen, enorm kalesje (her snakker vi helt ekstremt stor!) og den har utrolig god demping både foran og bak.

Bumbleride Speed leveres komplett med bumperbar (frontbøyle), håndleddsrem og luftpumpe.

Og denne uken får man altså med den flotte babybagen uten ekstra kostnad - det kaller vi ukens deal!


Ingen kommentarer: