fredag 7. november 2014

Varme dunposer fra Babytrold, introduksjonspris 999,-

Snøen laver ned og da passer det fint at vi har fyllt opp lageret med disse varme dunposene fra danske Babytrold:

1) Babytrold dunpose svart m/forlenger: er en god og varm vinterpose som kan snøres sammen rundt barnets hode. Avtagbar forlengerdel, slik at den også passer i de minste babybagene. Den har anti-skli på baksiden og hull til 5 punktssele. I tillegg har den en praktisk lomme på forsiden, til oppbevaring av f eks smokker:)


2) Babytrold dunpose grå: er en god og varm vinterpose som kan snøres sammen rundt barnets hode. Den har hull til 5 punktssele, anti-skli på baksiden, samt 2 lommer på forsiden til oppbevaring av f eks smokker:) Denne dunposen passer like fint i babybagen som i sportsvognen.


Vi har nå en introduksjonspris på KUN 999,- (gjelder begge modellene), så her har man mulighet til å gjøre et meget godt kjøp.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så du hadde anmeldt bumbleride flitevognen og vet du om den har full liggestilling?

Vognverden sa...

Hei Anonym!

Bumbleride Flite har så og si full liggestilling, beregnet fra 6 måneders alder.

Anonym sa...

Okei, tusen takk:) Så kjapt svar! Da spør keg om en ting til. Vet du om man kan kjøpe bøyle til å ha over foran han? Han er bare 11 mnd ved bruk så tenker det kanskje kan være greit:)) Regner med den er for stor for håndbagasje?

Vognverden sa...

Hei igjen!

Vi har dessverre ikke funnet en bøyle som passer på Flite. Reisetrillen kan tas med frem til gaten, men må leveres inn før man går ombord i flyet (blir lang sammenlagt og er derfor større enn maks håndbagasjemål).