tirsdag 11. november 2014

Lorena Canals; fantastiske tepper til barnerommet

Nå ventet vi bare på eksakte priser + leveringstid fra leverandøren før vi er klare til å legge ut disse fantastiske teppene i nettbutikken:


Vi ble presentert for dette merket på fredag, og det tok ikke mange minuttene før vi falt pladask. Aldri tidligere har vi sett så mange flotte tepper samlet på et sted. Og ikke nok med at de er utrolig nydelig å se på, men disse teppene er laget i 100% bomull og kan vaskes i maskinen. Hvor genialt er ikke det?

Så la oss få presentere Lorena Canals:

Spanske Lorena Canals har spesialisert seg på tepper til barn. De delikate fargene og mønstrene er "prikken over i-en" i ethvert barnerom.

Lorena Canals er en av markedslederne på tepper til barn

I tillegg til utformingen av teppene, er Lorena Canals tilstede gjennom hele prosessen av produksjonen. De velger den beste bomulls kvaliteten, farger teppet med naturlige fargestoffer, ALDRI med giftige fargestoffer, eller kjemikalier som forårsaker unødvendig forurensninger. Lorena Canals respekterer miljøet. De kontrollerer at det ikke foregår barnearbeid i produksjonen. De verifiserer overholdelse av kvalitet og sikkerhet for barn.
Deres fabrikk i India er ISO 9001 sertifisert, og dette sørger de for å oppdatere og vedlikeholde etter gjeldene regelverk til enhver tid. Likeledes når tepper ankommer Spania, blir utsatt for kvalitetskontroller for å sikre at produktet er i henhold til avtale.  

Til slutt blir kvalitetssikringssprossesen fullført ved å skaffe AITEX SERTIFIKAT (Textile Technology Institute), hvor teppene testes at de oppfyller kravene til det europeiske regelverket. 


Sortimentet til Lorena Canals består av tepper i bomull, ull og acryl. Vi ønsker imidlertid å konsentrere oss om de vaskbare teppene i 100% bomull, da vi mener at disse er geniale til bruk på barnerommet: 

Lorena Canals omfattende samling av vaskbare tepper er håndlagde tepper i 100% bomull. De er perfekte for å dekorere rommene til våre barn, siden du kan vaske dem hjemme i en vanlig vaskemaskin De har mange kvaliteter: de er praktiske, lette å kombinere mot interiøret, behagelig å ta på, kjølig om sommeren og varme om vinteren.
I løpet av de siste 10 årene har de stadig forbedret sine produkter slik at de i dag er de mest praktiske og kjente barneteppene på markedet.
I deres vaskbare samling finner du mer enn 15 farger, størrelser, design og tykkelse. 
De er alltid nyskapende og kundene deres stoler på deres produkter. De produserer dem dobbelsidig, ensidig, med hull, kvadrat, rund, oval - alt etter trender og tendenser i markedet.

En av fordelene ved å bruke Lorena Canals bomullstepper er at ved å velge 100% natulig bomullsteppe, er du i stand til å vaske det hjemme så ofte du har behov, og det kan hjelpe for barn ved allergiproblemer. 

- Totally in love  

Ingen kommentarer: