fredag 14. november 2014

Lorena Canals i nettbutikken

Vi venter spent på første sending fra Lorena Canals, som er ventet inn om ca 2-3 uker. Denne sendingen består av de fantastiske grå teppene med stjerner, men andre tepper + puter kan bestilles med neste sending. Lorena Canals har over 200 forskjellige tepper!!!

1) Lorena Canals teppe tricolors stars grå/blå:

I våre øyne er dette kanskje verdens fineste barneteppe, og vi gleder oss enormt til det ankommer lageret vårt. Disse teppene har vi bestilt usett, men ut i fra bildene og informasjonen fra leverandøren lover det veldig godt.

Teppene fra Lorena Canals er ikke bare fine å se på, de er også meget praktiske og miljøvennlige. Dette teppet er laget av 100% bomull og kan vaskes i maskinen. Videre er teppene farget med naturlige fargestoffer, og Lorena Canals bruker aldri giftige fargestoffer eller kjemikalier som forårsaker unødvendig forurensninger.

Allerede før første sending har ankommet Vognverden, er vi frelst og stor fan av Lorena Canals:)


2) Lorena Canals teppe tricolors stars grå/rosa:

Det fantastiske teppet kommer også med rosafarger, som vi allerede har reservert til barnerommet her hjemme. 4 åringen vår falt like pladask som mor, så nå blir det nytt teppe til jul.

De fleste vaskbare teppene fra Lorena Canals i 100 % bomull måler 120 x 160 cm, og prisen er 1299,- (Fri frakt på dette produktet)

Det har vært enorm interesse for disse teppene den siste uken, men det er fremdeles mulig å sikre seg et teppe med levering før jul.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Hvordan fungerer garanti etc hos dere?

Vognverden sa...

Hei

Tenker du generelt eller spesifikt i forhold til disse teppene?

Vi følger vanlig norsk lov, og du kan lese mer om kjøpsvilkårene våre her:

http://www.vognverden.no/pages/conditions