onsdag 21. mai 2014

Bumbleride Indie 4 All Terrain Stroller
Vi gleder oss enormt til Bumbleride Indie 4! Den kommer i løpet av sommeren:)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei :)Vet dere noe mer om hva den kommer til å koste og når ca. dere har den inne?

Vognverden sa...

Hei

Det ser ut som prisen blir den samme som på Indie, altså 4490,-.

Forhåpentligvis kommer den i løpet av juli:)

Anonym sa...

Hei, jeg lurer på en liten ting. Jeg har egentlig bestemt meg for å kjøpe Indie-vogna, men lurer nå på om jeg skal vente til Indie 4 kommer... Hva er de viktiste forskjellene mellom disse vognene (med unntak av antall hjul, hehe)? Og hva tenker du er fordeler og ulemper med den ene og den andre? Jeg setter stor pris på litt hjelp til å velge :-)
PS: Vet du noe mer om levering av Indie 4?

Vognverden sa...

Hei

Ut i fra den informasjonen vi har fått er eneste forskjell på sportsvognen at Indie 4 har 4 hjul. Bagen på Indie 4 har samme kalesje som på sportsvognen, så denne dekker bedre enn bagen på Indie.

Jeg har kun sett Indie 4 en kort stund på messe, og merket ikke de store forskjellene da. Så slik jeg ser det nå er det kun en smaksak om man ønsker 3 eller 4 hjul. Vi kommer selvfølgelig med en rapport så fort vi får testet vognene opp mot hverandre.

Indie 4 er ventet inn til leverandøren i Danmark i juli.

Anonym sa...

Hei!
Jeg vurderer denne vogna eller vanlig indie. Det jeg lurer litt på med å kjøpe vogn på nett er dette med garanti. Hva hvis noe er galt med vogna, enten når man får den eller etter en stund. Hva gjør man da? Finnes det garanti? På forhånd takk for svar:)

Vognverden sa...

Hei

Det er 2 års garanti på vognene, og skulle det være noe feil sender vi eller leverandøren nye deler raskt. Vi har hatt veldig få reklamasjoner på Bumbleride vognene, men skulle det være noe er det bare å ta bilde av skaden/mangelen så løser vi reklamasjonssaken raskt.