søndag 4. november 2012

Fordommer

De siste dagene har vi rost Chipolino opp i skyene og vi elsker dette nye merket vårt, men jeg skal være så ærlig å fortelle at det faktisk bare var tilfeldig at vi kom i kontakt med de på messen i Köln. På forhånd gikk vi nemlig gjennom utstillerlistene på jakt etter interessante merker, og var de fra f eks Taiwan, Polen eller Bulgaria, må jeg innrømme at vi strøk de raskt fra listen vår:( For i hodet mitt var vogner fra disse landene ensbetydende med merkelig utseende og dårlig kvalitet... Jeg er en smule flau over å skrive dette nå siden Chipolino er fra Bulgaria.


Heldigvis "turte" vi å sette foten innenfor standen til Chipolino på Kind + Jugend (den siste dagen...), og lot de fantastiske damene få presentere merket sitt. Og som nevnt tidligere, tok det ikke lange stunden før vi ble overbevist:)


Chipolino er så utrolig gjennomført helt fra presentasjonen av vognene og ned til minste detalj på trillene (her har andre vognmerker mye å lære), og det er en drøm for oss forhandlere å selge dette merket:

- De har en oppdatert nettside/katalog med all mulig informasjon, slik at vi finner svar på det vi (eller kundene) lurer på. Her står alle mål og utfyllende beskrivelse ned til minste detalj.

- Chipolino har laget video av alle vognene/trillene, slik at det er lettere å få et inntrykk av vognen.

- De er utrolig serviceinstilte og er lette å få tak i på mail/telefon. Godt samarbeid med leverandøren er utrolig viktig!

- Og vi må ikke glemme at de er veldig opptatt av både barnets og foreldrenes komfort (de fleste vognene er vendbare, har store hjul, leveres med bumperbar og stormtrekk, kan legges sammen i en del, har lav vekt osv). Helt i tråd med sånn vi tenker selv.


Chipolino har med andre ord overbevist meg om at det finnes flere enn de kjente merkene som kan lage barnevogner her i verden, og med stilige vogner, lav pris og utallige finesser tror jeg helt klart at Chipolino har en fremtid her i Norge.

1 kommentar:

Anonym sa...

Synes den dere viste frem i går er råå lekker. Sette på ønskelisten til frøkna i magen.