tirsdag 9. oktober 2012

Om å møte den rette...

Etter å ha trasket rundt på Kind + Jugend messen i Köln i 2 dager og sett utallige vogner (som egentlig var temmelig like...), var det utrolig godt å endelig møte på et vognmerke som skilte seg ut. Ved første øyekast var det ikke noe spesielt med hverken standen (eller de hadde jo forsåvidt en flott stand:)) eller vognene. Utstilt hadde de "vanlige" reisetriller, små nette barnevogner med 2 svingbare hjul og trehjulinger, akkurat de samme vognen som hos alle de andre tenkte vi... Men det var før vi kom i snakk med de utrolig hyggelige damene der og fikk se hva som skjulte seg bak dette vognmerket. Og jeg må bare si at vi var på nett med en gang; her hadde vi endelig funnet et merke som la vekt på akkurat de samme tingene vi ser etter i en barnevogn/trille. De var opptatt av at barnevognene skulle være vendbare og lette, og de kunne heller ikke forstå hvorfor ikke alle reisetriller blir levert med bumperbar (frontbøyle) og stormtrekk. Videre er de opptatt av god kvalitet, har verdens mest innholdsrike katalog, utallige vogner/triller (egentlig altfor mange, for vi klarer ikke å bestemme oss for hvilke vi skal satse på...) og på nettsiden er det grundig beskrivelse av alle vognene/trillene, samt video av hver enkelt vogn/trille. Vi er helt fascinert, og har aldri tidligere vært borti så god service og så lett tilgjengelig informasjon om vognene. Vi er solgt!!!


Vi hadde selvfølgelig en lang liste da vi entret Kind + Jugend, og hovedpunktene våre var å lete etter følgende produkter:

- En duo/kombivogn med svingbare hjul som kan legges sammen i en del, veier lite og har vendbart sete. Helst med lufthjul, gjerne store. Ja, jeg vet vi er kresne...

- En vendbar reisetrille som kan brukes fra nyfødt

- En vendbar trehjuling (helst duo/kombivogn)

- Liten og nett reisetrille av god kvalitet

- Stellevesker

- Div. stæsj til barnevognen:)

Og tro det eller ei, men dette vognmerket har faktisk alle 6 punktene i sitt sortiment:) (pluss mye mer...) Så nå er det bare å glede seg, for om noen uker kommer det inn en rekke flotte kombivogner med svingbare hjul, vendbare trehjulinger (med softbag), samt en liten og nett vogn med store lufthjul (svingbare forhjul). For ikke å glemme reisetriller i ulike varianter. Hva mer kan vi ønske oss?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hva med å fortelle hvilket vognmerke det var da?

Vognverden sa...

Det gjenstår et par småting før vi kan røpe hvilket merke det er...:)

Anonym sa...

hmm...http://chipolino.com/#/en

googlet kind & jugend + vip så kom denne opp!