onsdag 29. august 2012

Første sending med vinterposer:)

Da er første sending med vinterposer i hus, og vi er klare for høsten/vinteren... Eller kanskje ikke?
Vi får jo håpe at det ennå er en god stund til vi må ta i bruk vinterposene, men av erfaring vet vi at mange er tidlig ute med å kjøpe vinterposer.

Det er den populære Trilleposen i ull som nå er på lager igjen. I første sending kom det svarte/offwhite poser, men det vil komme flere farger/mønstre utover høsten. Denne vinterposen var en av våre bestselgere i fjor vinter, og det er ikke uten grunn. Denne vinterposen har "alt" og er laget med tanke på det skandinaviske klimaet.


Trilleposen kalles på folkemunne i Danmark for "drømmeposen". Og det er kanskje ikke så rart med tanke på alle de ulike bruksområdene denne posen har. Trilleposen leveres med ryggplate og bærehåndtak, slik at den fungerer som bærebag til babyen. Bærebagen kan brukes helt frem til barnet er 12 kg. Senere tar man ut ryggplaten og bruker Trilleposen som en vanlig vinterpose. Den har hull til 5 punktssele, og passer like godt i bagvognen som i sportsvognen. God snøring og justering gjør at barnet ligger lunt og godt oppi posen, og på kalde dager er det lett å snøre igjen vinterposen rundt barnets hode.

Trilleposen leveres med ulldyne, som er avtagbar. Om sommeren kan ulldynen erstattes med en sommerdyne, slik at vognposen kan brukes hele året. Det er også mulig å få denne vinterposen med dundyne.


Trilleposen passer også ypperlig som leketeppe, da man enkelt kan åpne opp hele posen og legge ut på gulvet.

Dette er en vinterpose vi helt klart vil anbefale, og barnet holder seg god og varm gjennom hele vinteren. Du finner den til en flott pris i nettbutikken!

Ingen kommentarer: