onsdag 8. august 2012

Bumbleride Indie ♥ norsk natur

Vår kjære Bumbleride Indie har virkelig fått prøvd seg i sommer, og har blitt testet på alt fra grusete fjellveier/stier til trange smug...

Jeg er virkelig imponert over hvor flott det fungerte med vognen i den norske fjellheimen (på steder det egentlig ikke er ment å ha med barnevogn...). Mannen var en smule skeptisk da jeg insisterte på å teste ut Bumbleride Indie i Rondane, men har man først en testvogn så skal den da virkelig testes også... hehe...


Indie imponerte som vanlig, og kom seg fint frem på grusveier, humpete fjellveier, gress, stier, over røtter etc. Men på fjellturene hadde vi selvfølgelig med oss bæretøy:-)


Vi fikk virkelig testet ut fjæringene på denne turen, samt hvor lett det er å løfte vogn + barn over hinder i veien. I tillegg tok vognen utrolig liten plass i bagasjerommet da vi tok av hjulene, og i vår bil tok den faktisk opp mindre plass enn reisetrillen vi hadde tidligere.

En annen ting som jeg er veldig fornøyd med, er at de universale myggnettingene passer på Indie. På de fleste trehjulinger er det umulig å bruke disse, og man blir nødt til å kjøpe original myggnetting (som ofte koster mer enn de universale).

Ingen kommentarer: