mandag 19. mars 2012

Nyhet fra Addbaby!

Vi får i løpet av våren påfyll av produktene våre fra Addbaby/Addstroller, i tillegg til et par nyheter derfra. En av disse nyhetene er Addbaby beskyttelse til bumperbaren (frontbøylen).


Dette produktet minner veldig om våre populære BUMPaLOOPs fra England, og vi ser frem til å sammenlikne disse to merkene.

Produktet er universalt og passer de fleste barnevogner med avtagbar bumperbar (frontbøyle). Beskytter bumperbaren, men fremfor alt er det en morsom og stimulerende leke for barnet. 

Her er produktomtalen av BUMPaLOOPs i nettbutikken:

"En genial liten sak, som man trer utenpå vognens bumperbar. Med sterke farger og mønstrer er de designet, ikke bare for å underholde barnet, men også fremme barnets utvikling og gi de mulighet til å utforske og lære nye ting mens de sitter i vognen.
I tillegg beskytter BUMPaLOOP bumperbaren fra bitemerker og flekker. Mange av dagens vogner har bumperbarer laget av skumgummi, og disse blir fort ødelagt av barns skarpe tenner. BUMPaLOOP beskytter vognen og er lett å ta av for å vaske"

Ut i fra bilder og beskrivelse, ser Addbaby sitt produkt temmelig likt ut, så det blir spennende å se hvilket av merkene vi kommer til å satse på i fremtiden. Addbaby kommer kun i svart, mens BUMPaLOOPs finnes i en rekke farger/mønstre.

Forventet levering i begynnelsen av mai 2012!

Ingen kommentarer: