fredag 23. mars 2012

Farvel vinterpose!

Her på Østlandet er våren i full anmarsj, og med temperaturer rundt 15 grader, er det på høy tid å legge vekk vinterposen. Privat byttet vi fra vinterpose til Stay-put weatherproof vognpose for et par dager siden, og så langt er vi strålende fornøyd. Utfyllende brukeromtale kommer om litt.

Lageret bugner nå av vognposer i alle mulig varianter, farger og fasonger. Og de siste dagene har jeg pakket vår-/høstposer for harde livet, for denne uken skal ALLE ha ny pose. Og det morsomme denne uken er at det ikke er noen klar favoritt blant kundene våre, og alle posene selger så og si likt.

Tenkte å presentere de ulike vognposene våre som passer ute nå:

1) Cozyosko fleecepose: Dette er vår varmeste fleecepose, med et isolerende mellomlag. Passer flott på kjølige vår-/høstdager, men kan bli for varm på de varmeste vårdagene. Fleeceposene er vendbare.



2) Cozyosko multifunksjonspose: Dette er vår tynneste fleecepose, med en rekke ulike funksjoner. Kan brukes som alt fra leketeppe til hodepute, og er meget kompakt sammenlagt. Praktisk å ha med på reise!



3) Stay-put weatherproof vognpose: Årets nyhet, som er vann- og vindtett utenpå. En krysning mellom stormtrekkene og fleeceposene fra Stay-put. En klar favoritt her i huset!

4) Stay-put fleecepose: Fantastiske fleeceposer som kommer i en rekke farger/stoffer. De prikkete fleeceposene er noe varmere/tykkere enn de ensfargede fleeceposene, da det prikket stoffet er et ullstoff. Alle fleeceposene er vendbare.


Ønsker du mer info eller hjelp til valg av vognpose, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi hjelper gjerne til i jungelen av vår-/høstposer.

Nyt solen :)

Ingen kommentarer: