lørdag 26. mars 2011

Stay-put weatherproof/stormtrekk:




Stormtrekket fra Stay-put var det første produktet vi fikk inn, og faktisk årsaken til at vi startet opp Vognverden.no!
Vi hadde begge savnet og etterlyst stormtrekk til Mountain Buggy og Bugaboo Cameleon (som vi begge hadde på det tidspunktet), men hverken Babyshop, Barnas Hus eller andre utstyrsbutikker kunne komme opp med noen alternativer. Det fantes rett og slett ingen stormtrekk til disse vognene (hverken originalt eller andre universale trekk).
Gleden var derfor stor da vi en dag tilfeldigvis kom over det engelske firmaet Stay-put og deres weatherproof trekk. Vi bestilte et par stykker for å bruke privat, og fra dag en var vi overveldet over hvor utrolig praktiske og geniale disse trekkene er. Vi fikk i tillegg mange kommentarer og henvendelser fra folk når vi var ute og trillet, og vi forstod raskt at det var stor etterspørsel etter stormtrekk her i Norge. De første leveransene fra Stay-put solgte vi gjennom bloggen vår Nicolines Verden, og stormtrekkene ble revet bort like fort som de kom i hus. Og det var da vi skjønte at det virkelig var marked for Stay-put weatherproof, og Vognverden.no var et faktum!

Til dags dato er det fremdeles Stay-put weatherproof som er vårt mest solgte produkt, og jeg skal nå prøve og forklare hvorfor dette trekket er så genialt:

For det første blir det mer og mer populært med trehjulinger (Mountain Buggy, Easywalker, Babyjogger) og vogner med svingbare forhjul som Bugaboo Cameleon. Dessverre leveres disse vognene uten stormtrekk eller mulighet til å kjøpe dette som ekstrautstyr. Og særlig trehjulingene er ofte veldig åpne (selvom flere merker har fått bedre kalesjer de siste årene), noe som fører til at vær og vind blåser rett inn på barnet når man triller. Behover for å dekke til barnet melder seg derfor ganske raskt. 
Stay-put weatherproof er laget av et vann-og vindtett ytterstoff og foret med myk fleece, og kan brukes hele året (i hvertfall her i Norge hvor vi ikke er bortskjemt med høye sommertemperaturer...). Under stormtrekket kan man bruke alt fra bare ben, til tepper og fleeceposer/vinterposer, og det positive er at alt forblir under stormtrekket grunnet en stor og god fotlomme. Derfor vil ikke f eks teppet subbe ned i baken eller hjulet, alt blir holdt på plass av weatherproof trekket. Og det beste av alt er jo at trekket er universalt, og vi har i løpet av disse 2 årene vi har holdt på, ikke funnet en eneste vogn/trille hvor Stay-put weatherproof ikke passer. Med andre ord er dette trekket helt genialt, og det har utallige bruksområder og måter man kan feste det på barnevognen. Vi har nesten brukt våre stormtrekk daglig de siste årene, og jeg syns det var utrolig praktisk på slutten av vognperioden hvor barnet ikke lenger brukte poser etc i vognen, men ved yr/regn og dårlig vær likevel trengte noe over bena. Jeg kunne sikkert ha skrevet side opp og side ned om Stay-put weatherproof, men jeg tror jeg avslutter her, så dere faktisk orker å lese hele innlegget...
Her kan dere forresten lese hva noen av kundene våre sier om produktet: http://vognverden.blogspot.com/search/label/Stay-put%20weatherproof


Litt info om Stay-put weatherproof:

Stay-put weatherproof er et unikt stormtrekk (med fleecefor på innsiden) som enkelt og greit festes fast til vognen og forblir sittende, og best av alt de passer til de fleste vogner/triller.

Det prisvinnende* stay-put stormtrekket er utrolig praktisk og har mange smarte løsninger:

- festes til vognrammen ved hjelp av trykknapper
- stor og god fotlomme som holder små føtter varme
- enkel å feste/ta av
- passer 99,9% av alle vogner og triller
- kan brukes fra nyfødt og ut vognperioden
- det følger med matchende oppbevaringspose
- kan vaskes i maskinen 

*Practical Pre-School Gold Award 2005 


Ingen kommentarer: