mandag 28. mars 2011

Mer info om Trille Hippa med svingbare hjul




Siden vi fikk en del kommentarer med spørsmål forrige gang vi skrev om denne vognen, velger vi å lage et nytt innlegg med litt tilleggsinfo.
Vognen er blitt enormt populær i Danmark, og leverandøren er helt tom for disse vognene for øyeblikket. Nye vogner er ventet inn i midten av april, og vi har selvfølgelig bestilt opp et eksemplar så vi kan få testet denne flotte vognen. Vognen selges pr i dag som duovogn, hvor både bag og sportsdel er inkl i prisen (utsalgspris ca 5900,-). Dessverre blir det en endring på dette fra 1. mai 2011, hvor bare bagen inngår i prisen og man må kjøpe sportsdelen separat (jeg har ikke fått regnet ut eksakt pris ennå, men det blir i hvertfall en prisøkning). 

Vi fikk en mail fra en kunde her om dagen, som hadde googlet etter bilder av denne vognen, og da hadde hun fått opp bilder av en vogn med annerledes hjul og hvor det stod Verano på understellet. Kunden mente at denne vognen ikke var like fin, og nå kan vi berolige dere med at dette er en eldre modell. De vognene vi får nå er identiske med bildene i dette innlegget. Og som dere ser har vi nå også fått bilder av sportsdelen. 

Trille Hippa med svingbare hjul leveres i følgende farger:
- brun med giraffmønster inni 
- hvit skai med selmønster inni
- sort med sebramønster inni
- sort med offwhite fôr

Mer info:
Styrehøyde: 85-112 cm
Sammenlagt mål, understell: 90x64x40 cm
Vekt understell: 8,5 kg
Vekt bag: 7,0 kg

Ingen kommentarer: