torsdag 4. mai 2017

Brukeromtale KAOS Ransel

KAOS Ransel er en kul stelleveske/stellesekk som raskt har blitt veldig populær - og her kommer den første brukeromtalen fra en av kundene våre:

Produktanmeldelse KAOS stellesekk: 


Vi var på utkikk etter en praktisk stelleveske og fikk tilsendt KAOS ranselen. Etter nå å ha brukt den i snart to måneder vil jeg si den lever opp til forventningene mine. Med et litt retro og ikke så "feminint"(av ønske fra far) design. Kan brukes som en vanlig ransel, til å bære på ryggen, men også henges på vognen med bag-selen som følger med. Kjekt å kunne ha den på ryggen hvis man er ute i ærender med bare bilstol, da er det fint å kunne ha hendene fri. Som vi har ærfart så er det alltids kjekt med mange lommer til stellesakene, for å holde orden. I ranselen er det to sidelommer og en større på fronten, der det fulgte med et praktisk utbrettbart stelleunderlag som er veldig kjekt å ha når man er utomhus eller er på besøk til andre som ikke har stelleplass.


På innsiden er det flere små lommer på sidene, samt en "skillevegg" i det store rommet. Og er det noe vi er overrasket over, så er det hvor mye man får plass til i ranselen. Vi har enda ikke klart å fylle den helt full, selv når vi har vært ute på lengre turer. Toalettmappen har dessverre ikke blitt brukt så mye, men jeg kan se for meg at den er kjekk til å legge småting til mor i, som for eksempel den alle viktigste sminken, intimprodukter osv. Den kan også henges fast inne i ranselen med en krok.

Alt i alt en veldig praktisk stelleveske som rommer veldig mye.


Tusen takk til Susanne for en flott omtale - KAOS Ransel har vi nå i en rekke farger i nettbutikken!

Ingen kommentarer: