onsdag 25. januar 2017

Vi senker prisene på Greentom

En gladnyhet til alle som har oppdaget de superkule og praktiske barnevognene fra Greentom. Nå senker vi prisene - som allerede var lave - til et fantastisk nivå, slik at flest mulig skal få mulighet til å bli bedre kjent med verdens grønneste og mest miljøvennlige barnevogn.


Og ikke bare er den miljøvennlig, den er også en av de mest praktiske barnevognene vi vet om, og den har allerede mottatt en rekke priser både for design og funksjonalitet. Vi blir bare mer og mer glad i dette merket - som vi i første omgang tok inn grunnet Greentom sin filosofi. Lite visste vi da at en barnevogn laget at resirkulerte plastflasker og som så og si ikke veier noe (6 kg) kunne ha en så fantastisk trillekomfort. Vi digger deg, Greentom Upp:)Ett understell - men 3 vidt forskjellige vogner. Den ene passer allerede fra dag 1, mens den andre faktisk kan brukes frem til skolealder...;) Finn din favoritt, eller kjøp hele pakken og la vognen vokse med barnet.

1) Greentom Upp bagvogn: denne vognen er i en kategori hvor det ikke er mange andre vogner den kan sammenlignes med. Den har finessene til en fullverdig bagvogn, men er mer på størrelse med en liten trille. Vi ser helt klart at denne modellen har vært kjærkommen og blitt tatt veldig godt i mot av de som har vært på jakt etter en reisevogn til de aller minste. Den er så utrolig nett og ruver ikke mer enn en liten trille, men samtidig er bagen romslig med en fantastisk liggekomfort for babyen.


Hjulene på denne vognen er større enn på "vanlige" reisetriller slik at trillekomforten er i en klasse for seg. Og som vi har nevnt mange ganger tidligere - det er helt utrolig hvor mykt og godt et understell som er laget av resirkulerte plastflasker faktisk kan bli...

Kalesjen på babybagen har i tillegg en ekstra solskjerm og det er avtagbart stormtrekk på bagen. Videre er det enkelt å "klikke" babybagen av og på understellet, og understellet tar så og si ingen plass når det er slått sammen. Om ønskelig kan også babybagen klappes helt flat. Denne vognen får plass i alle biler, er en drøm når man tar kollektivtransport og kommer seg ellers frem de aller fleste steder. Til og med på snøføre!

Denne vognen er nok ikke førstevalget som "hovedvogn" hvis man bor litt landlig til og er mye ute i skog og mark - men vi har faktisk flere kunder her i Oslo som har denne vognen som eneste vogn og de skryter veldig av den. Så det er fullt mulig å bli så glad i denne vognen at alle andre vogner blir overflødig.

Og da er det jo genialt at vi nå kan tilby dere en komplett duovogn (bagvogn + vendbar sportsvogn) for KUN 3999,- 

En fantastisk pris på en fantastisk vogn - som må oppleves!


2) Greentom Upp vendbar sportsvogn: når babyen har vokst ut av babybagen eller er klar til å se litt mer av verden kan man enkelt bytte over til den vendbare sportsvognen (denne vognen kan også kjøpes separat). Denne sittedelen er ergonomisk og passer fra ca 6 mnd alder og frem til ca 3 år. Det følger med avtagbar bumperbar (frontbøyle) og en kalesje med ekstra solskjerm.


Det finnes veldig få vendbare vogner/triller i denne størrelsen, og i og med at det blir færre og færre vendbare vogner på markedet, merker vi en enorm etterspørsel etter akkurat denne modellen. Flesteparten av kundene som har kjøpt den vendbare sportsvognen har babyer som akkurat har vokst ut av babybagen på vognen de allerede har, men som syns de er altfor små til å sitte vendt fremover i en "ren" sportsvogn.

I tillegg har vi flere kunder som har vært så fornøyd med Classic at de supplerer med en ekstra vendbar sittedel, evt. kjøper den vendbare sittedelen til mindre søsken. Og som vi har vist dere tidligere, så er den vendbare sittedelen så liten at den får plass i en sekk!


Og i følge flere kunder er denne modellen en perfekt reisepartner - les så smart den var på denne togturen.

I og med at vi selger så godt av denne modellen var vi litt i tvil om vi skulle sette ned prisen på den - da vi syns den allerede har en utrolig hyggelig pris - men tro det eller ei, nå tilbyr vi den vendbare sportsvognen for KUN 2499,- 


3) Greentom Upp Classic: og til sist, men ikke minst her er sportsvognen/reisetrillen til de litt eldre barna. Denne modellen har ikke full liggestilling og passer derfor ikke til de minste barna som gjerne sover flere timer i strekk. Men den har hvilestilling, noe som betyr at de eldre barna gjerne kan ta seg en liten lur. Denne modellen har også avtagbar bumperbar (frontbøyle) og en dekkende kalesje.


Vi har fått 2 erfarne "vogndamer" til å teste denne modellen, så det finnes mye info her på bloggen. Den første som testet vognen for oss var Mari, og senere har også Inger Linn testet den samme modellen.

Greentom Upp Classic får dere nå for KUN 1999,-Greentom Upp er en vogn som må oppleves. Vi kan skrive side og side ned om hvor fantastisk den er - men det er først når du tar tak i den at du forstår hva vi mener. Førsteinntrykket vårt var i en klasse for seg, og det er første gang guttene på jobb var henrykt over en ny vogn. Her kan du lese mer om vårt første møte med denne vognen.

Er du i nærheten av Røa (Oslo) er du hjertelig velkommen innom Vognverden etter avtale, eller hvis du befinner deg i nærheten av Bjølsen (Oslo) kan du svinge innom de søte jentene hos Studio KAOS (vi har en Greentom Upp utstilt der og de har i tillegg helt fantastiske produkter det er verdt å ta en nærmere titt på).

Vi elsker filosofien til Greentom og avslutter med følgende Greentom-sitat:

Kids grow upp fast. When they start asking you for skate boards, don’t hesitate to return your products to us. We can re-use or recycle all parts.

Ingen kommentarer: