mandag 30. januar 2017

TFK multi-x vendbar sittedel/babybag

Den største overraskelsen i den nye TFK sendingen en den vendbare sittedelen/babybagen som heter multi-x. Vi har tidligere hørt at denne er veldig liten og hadde derfor ikke så høye forventninger til den - men her har noe skjedd. Den nye 2017 modellen tåler nemlig hele 15 kg og sittedelen er jo mye mye større enn vi hadde forestilt oss. En stor tommel opp for TFK!


Multi-x kan brukes de første månedene som en ordinær babybag, og det følger med både madrass og stormtrekk. Dette er en romlig babybag med en liggelengde på hele 82 cm, så her er det god plass til både baby og vinterpose. 


Når babyen blir større og er klar for å sitte og se mer av verden, kan man enkelt gjøre om babybagen til en vendbar sittedel. Da følger det med 5 punktssele, avtagbar bumperbar (frontbøyle) og ekstra hodestøtte, samt stormtrekk. Og det er altså denne sittedelen som har overrasket oss veldig. Ryggen er hele 42 cm lang, pluss at man kan heve hodestøtten inni slik at man får enda noen cm lengre rygg. Og når multi-x brukes som sportsvogn er sittedelen ergonomisk, og man kan justere den i flere hakk. Videre er sittedelen bred og romslig slik at det er god plass til både barn og vinterpose.


Vi er også positivt overrasket over hvor godt kalesjen på denne vendbare sittedelen/babybagen skygger (den har ekstra solskjerm som kan vippes ut ved behov), samt at det medfølgende stormtrekket skjermer veldig godt for vær og vind.


Og best av alt, denne nye 2017 modellen passer også på tidligere modeller av TFK Joggster Twist og TFK Joggster Lite. I tillegg til årets modeller TFK Joggster Adventure, TFK Joggster Trail og TFK Joggster Sport.

Instagram og Facebook finner dere flere filmsnutter av den vendbare multi-x sittedelen.

Ønsker dere å ta en nærmere titt, er dere hjertelig velkommen innom oss på Røa (Oslo) etter avtale.

Ingen kommentarer: