lørdag 3. desember 2016

Vi ønsker TFK hjertelig velkommen til Vognverden!

Som en av Norges mest solgte barnevognmerker, er TFK kjent for de fleste av dere. Vi i Vognverden har imidlertid ikke så mye kjennskap til dette merket, så vi gleder oss stort til å lære masse og ikke minst få testet disse vognene som veldig mange skryter av.


Vi må ærlig innrømme at vi tidligere ikke har vært særlig imponert over utseende til vognene fra TFK, og kalesjen på eldre Joggster Twist føltes utrolig ruvende og store ut. Vi har flere ganger blitt presentert for disse vognene, men aldri falt helt for merket, selv om alle finessene har vært utrolig praktiske. Men det var før vi ble presentert for 2017 modellene fra TFK... I 2017 kommer nemlig TFK med en helt ny kolleksjon, og alle vognmodellene har fått nye navn. Så la oss få presentere den første sendingen som ankommer Vognverden i begynnelse av januar:TFK Joggster Trail 2017 er en allroundvogn med utrolig mange flotte finesser. Ikke alt er nytt, men det du ser er videreutviklet til din fordel. Denne sportslige trehjulingen har lav vekt og skjemmer bort både barn og foreldre med maksimal komfort og TFK-typisk variasjon. TFK Joggster Trail passer like fint i skog og mark, som på shopping og ferieturer. Den tar minimalt med plass sammenlagt, og har en av de aller lengste liggelengdene på markedet. I tillegg tåler den en vekt på hele 34 kg, så det er ingen fare for at barnet vokser ut av denne barnevognen. TFK Joggster Trail har alt du kan forvente av en barnevogn... og en hel del mer. 

2) TFK Joggster Adventure: 


TFK Joggster Adventure 2017 er arvtageren til en av Norges mestselgende vognmodeller, TFK Joggster Twist. Her får du en allround vogn som kommer seg frem i all slags terreng, men samtidig er så nett og smidig at den kommer frem selv på de trangeste steder. Den største endringen fra Twist til Adventure er at det svingbare forhjulet er blitt større (12"), for bedre trillekomfort og lettere fremkommelighet på vanskelig underlag. Dette er tvillingvognen/søskenvognen av den populære modellen TFK Joggster Adventure. Her får man en stødig, komfortabel og utrolig praktisk vogn med plass til 2 barn. En allroundvogn som passe like bra i skog og mark som på shopping. Den er kun 74 cm bred, slik at den enkelt kommer seg frem på trange steder. TFK Twin Adventure har 2 separate sittedeler med separate kalesjer. Her er det også mulighet for å bruke 1 eller 2 babybager Her kommer reisetrillen fra populære TFK. En superlett og smidig trille, som samtidig har finesser som en "ordentlig" barnevogn. Den er utrolig robust og lett håndterlig, samtidig som den tar minimalt med plass sammenlagt (66x35x36 cm). Den har svingbare forhjul og de 8" store ecco-hjulene gjør at den har bedre trillekomfort enn tilsvarende reisetriller. 

Alle vognene fra TFK ligger nå uten i nettbutikken for forhåndsbestilling - forventet leveringsdato er 10. januar 2017.

Vi gleder oss!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Er det forskjell på hjulstørrelsen til TFK adventstid og trail? Hva er egentlig hovedforskjelleme? Vanskelig å bestemme hvile en skal gå for.

Vognverden sa...

Hei!

Hovedforskjellen mellom Trail og Adventure, er at Adventure har lufthjul mens Trail har ecco-hjul. Videre har Trail lengst liggelengde og en kalesje som kan forlenges. Så fort vi får vognene på lager, skal vi få sammenlignet de, tatt bilder og skrevet nye omtaler. Og bor du i nærheten av Røa (Oslo) er du hjertelig velkommen innom for å se på vognene.

Mari Hansen sa...

Hei, er det mulig å komme for å se på vognene?

Vognverden sa...

Hei Mari!

Ja, du er hjertelig velkommen innom etter avtale. Det er bare å sende en mail til bestilling@vognverden.no for å booke tid. Nå har imidlertid TFK sendingen blitt noe forsinket, men vi regner med å ha mer informasjon i begynnelsen av neste uke. Send oss gjerne en mail - så holder vi deg oppdatert.