onsdag 28. desember 2016

Etterlengtet sending fra Greentom!

I løpet av den første uken i januar kommer det endelig påfyll av de populære Greentom vognene og vi gleder oss stort til å ha et bredt utvalg på lager igjen. Alle modellene kan nå forhåndsbestilles i nettbutikken og vi videresender samme dag som sendingen ankommer lageret vårt. 




Greentom Upp er verdens grønneste og mest miljøvennlige barnevogn, og helt klart den barnevognen som har overrasket oss mest i positiv forstand. Den er laget av resirkulerte plastflasker og manlger fjæring slik vi er vant med fra de fleste andre barnevogner. Overraskelsen var derfor stor da det viste seg at vognen er utrolig myk og god å trille, noe vi aldri hadde sett for oss fra denne type barnevogn. Den er i tillegg utrolig liten og nett, veier kun 6 kg og kommer seg frem på alle underlag (til og med på ordentlig snøføre). Greentom Upp tar minimalt med plass sammenlagt, får plass i selv de minste biler, samt at den er en fryd å ha med seg på buss/trikk/tog

Denne vognen kommer i 3 ulike modeller:

Ønsker du mer info om Greentom vognen kan du lese brukeromtalene fra Mari og/eller Inger Linn i bloggen, eller komme innom showrommet på Røa (Oslo) etter avtale.

Denne vognen bør oppleves!

Ingen kommentarer: