fredag 20. november 2015

Asi dukker

De 2 første sendingene med Asi dukker forsvant vel egentlig i det sendingene ankom lageret vårt, og aldri tidligere har et nytt produkt solgt så bra. Vi er meget stolte over å kunne tilby dere disse spanske kvalitetsdukkene,  noe utenom det vanlige!


I begynnelsen av desember kommer det en stooor sending, men allerede nå er 3/4 av sendingen forhåndsbestilt. Det ser ut som dette blir den siste sendingen før jul, så ser dere etter Asi dukker som julegave, kan det faktisk lønne seg å legge inn en bestilling allerede i dag:)

Vi har valgt å ta inn en rekke modeller og har dukker i flere forskjellige størrelser. Den mest populære modellen er uten tvil "Leo" på 50 cm,  og dukken med rosa duffel coat forsvant nesten før vi fikk lagt de ut i nettbutikken...

Leo rosa duffel


En annen populær modell er "Martina", som også er 50 cm lang. Men til forskjell fra "Leo" har hun både lyd (sier mamma, pappa og kan le) og leveres med smokk.

Martina rosa

Til de minste barna er modellen "Popo" veldig populær. Denne dukken er kun 36 cm lang og leveres med tåteflaske. "Popo" har også lyd (kan si mamma, pappa og ler)

Popo blå

Alle de overnevnte dukkene har myk kropp og kun vinyl i armer, ben og ansikt. Men vi har også flere modeller hvor hele kroppen er i vinyl, også kalt badedukker. Modellen "Lulu" er 42 cm lang og leveres med teppe, smokk, koseklut, lue og votter.

Lulu rosa og blå

Modellen "Maria" er 45 cm lang og leveres med smokk og nydelige rosa klær. Hun er også en badedukke.

Maria 

Alle dukkene fra Asi kommer i flotte oppbevaringsesker, en perfekt gave!

Det finnes også en rekke tilbehør og klær til disse dukkene, blant annet ulltepper, sengetøy, kjoler og tåteflasker.

HER kan du se hele vårt Asi sortiment! Priser fra 79,-

Ingen kommentarer: