fredag 22. mars 2013

Bumbleride Indie 2013; hva er nytt?

Her kommer en liten oversikt over endringene fra 2012 til 2013 modellene:

1) Alle fargene leveres nå med med det samme bambusstoffet i sittedelen som tidligere kun var på Walnut og Ocean. Fordelen med dette stoffet er at det absorberer fuktighet og puster bedre enn det "vanlige" stoffet på vognen:2) Fotbrettet er også endret på 2013 modellen, slik at man kan heise det opp og lage en slags "bag" til de minste barna. Som dere ser av bildet under er det nå kun selve stoffstykket fra sittedelen man løfter, og resten av fotbrettet sitter fast i understellet. Fotbrettet er blitt dypere slik at det passer bedre til større barn3) 5 punktsselen har også fått nytt utseende
4) Fronthjulet har fått ny profil, slik at det skal være bedre å jogge med vognenI tillegg har den selvfølgelig alle de flotte egenskapene vi er kjent med fra 2012 modellen:

5) Kalesje med solfaktor SPF 45

6) Stor handlekurv

7) Blir liten og kompakt sammenlagt

8) Lav vekt, kun 9kg
45 kommentarer:

Hverdagen med og uten autisme sa...

Hei.
Jeg har TFK vog nå, men er på jakt etter ei ny og mindre vogn.
Har du en å anbefale? Må ha god liggestilling, veldig viktig. :):)

Vognverden sa...

Tenker du å bytte ut TFK, eller ønsker du en mindre vogn/trille ved siden av?

Er du på jakt etter en vogn som skal erstatte TFK er Bumbleride Indie et meget godt valg. Denne har fantastisk liggestilling, som er helt flat og 95 cm lang. I tillegg er vognen liten og nett, blir liten sammenlagt og har utrolig god trillekomfort. Denne vognen er like bra på shopping og reiser, som i skog og mark (og snø).

Er du imidlertid på jakt etter en mindre vogn/trille, har vi flere flotte vogner fra Chipolino. Kan evt. fortelle deg forskjellen på disse, hvis det er av interesse.

Anonym sa...

Hei! Jeg er ute i god tid etter den perfekte vognen til unge nr 2. Vi hadde simo kombi sist. Stor, tung og klumpete. Er blitt helt forelsket i bumbleride indie men vil bruke den med bag fra nyfødt for så å gå over til sportsdelen.er dette å anbefale? Det eneste minuset jeg kan komme på er at det ikke går an å vende sportsdelen mot den som triller.stemmer dette? Tror du det er noe de kan finne på å utvikle? F.eks 2014 modellen? Lurer på om du vet noe om koelstra sin vogn, har inntrykk av at deres sportsvogn (som man kan ha bag og bilsete til) er lik bumbleride sin? Hva vet du om likheter/ulikheter mellom disse vognene? Håper du svarer ;)

Anonym sa...

Er denne fargen den nye Aqua fargen, aquamarine?

Vognverden sa...

Hei

Jeg har dessverre ikke kjenskap til Koelstra, men Bumbleride Indie er min store favoritt:) Etter å ha testet over 30?! vogner privat, fant jeg endelig en vogn som dekker alle behov.

Bumbleride er like bra som sportsvogn som bagvogn. Den har lang babybag (80 cm), slik at den kan brukes lenge. Bagen veier så og si ingenting, og er derfor lett å være med seg. Festes enkelt og greit på understellet. Kalesjen på bagen dekker også bedre enn på tilsvarende trehjulinger, samt at bagen er ganske dyp. Det følger med stormtrekk til bagen, så dette er en lun og fin babybag.

Sittedelen er kun fremover, og jeg regner ikke med at det blir noen endring på dette i fremtiden. Indie er en lett vogn på 9 kg og med et utrolig bra tyngdepunkt (vipper ikke lett bakover slik andre trehjulinger), så jeg vil nok ikke tro at Bumbleride vil endre på dette for å få en bakovervendt vogn.

Det er bare å spørre hvis du lurer på noe mer angående dene vognen:)

Vognverden sa...

Ja, disse bildene er av Aquamarine 2013:)

Anonym sa...

Er det mange som bestiller den fargen, eller...? Den er fin, men kanskje litt mye...? :)

Vognverden sa...

Hei!

På våren og sommeren går det mye av denne fargen:)

Anonym sa...

Takk for svar ;) [jeg som spurte over om indie VS koelstra) ;)

Jeg har besemt meg for en bumbleride indie ;) og jeg tror jeg kommer til å bli meget fornøyd ;) men så er det fargevalg da!!

Tror du det vil komme nye farger til 2014 modellene? Blir det noe særlig mer utvikling av vognen, eller vil det kun være i form av farge?jeg får et 2014 barn, og kunne jo helst tenkt meg den nyeste modellen ;)? Og jeg skulle gjerne sett for meg at vognen kom i noen andre farger ;) blir nye modeller lansert i mars måned? Eller kommer det helt i begynnelsen av et nytt år?;)

Beklager mange spørsmål!og har dere en pakke pris med bag ? Og hva følger med av utstyr?

Vognverden sa...

Hei igjen!

Bumbleride pleier å presentere neste års modeller/farger om høsten. Vi har ennå ikke fått inn 2013 modellene, så jeg regner med at 2014 modellene kommer i mai/juni neste år.

Det som følger med vognen er bumperbar (frontbøyle) og koppholder. Babybag, regntrekk etc kjøpes separat. Ta gjerne kontakt på bestilling@vognverden.no for å få et skreddersydd pakketilbud.

Anonym sa...

Følger det ikke med "spedbarnsinnsats" (pute) og adapter til bilsete? Har sett en YouTube film som sa det nemlig. Vet du hva som er bredden på styret? :)

Anonym sa...

Har dere sammenlignet denne vogna med babyjogger city elite?

Anonym sa...

Hei!

Lurer på en ting, jeg har bestilt denne vogna, og ser litt på styret nå.. Det er jo litt smalt, så jeg er usikker på om det går an å ha både koppholder (tinkafu) og stelleveske (ju ju be beall) hengende på styret? Jeg vet at en ikke skal henge så mye på disse trehjulingene, men jeg har gjort det likevel, passer bare på å kontrollere at vogna ikke blir for baktung, og går ikke fra vogna slik. Jeg har hatt det slik på mn forrige vogn og håper virkelig ikke det er for lite plass på indien :( Har dere prøvd?

Vognverden sa...

Beklager, ja det følger selvfølgelig med spedbarnsinnlegg. Det er også med adapter for amerikanske bilseter, men den er ikke kompatibel med bilsetene på det norske markedet (i hvertfall ikke de vi har prøvd).

Man kan kjøpe adapter til Maxi-cosi/Cybex bilsete separat (koster 299,-)

Vognverden sa...

Vi har dessverre ingen erfaring med Babyjogger city elite.

Vognverden sa...

Det stemmer at styret er ganske smalt, men det skal gå greit med både koppholder og stelleveske:)

Anonym sa...

Ok, takk for svar! :)

Anonym sa...

Er den like stor som ei lita reise trille sammenslått?

Vognverden sa...

Hei!

Ja, Indie blir veldig kompakt og liten sammenlagt, og er ikke større enn en del reisetriller.

Målene sammenlagt er: 81 x 62 x 38 cm

Tar man av hjulene blir den enda mindre sammenlagt.

Anonym sa...

Er denne vognen grei som reisevogn. eller burde jeg satse på chipolino?

Anonym sa...

Hvilket stormtrekk kan passe til , så vogna blir en lun sovevogn?

Vognverden sa...

Jeg syns Indie er perfekt som reisevogn, men den er naturlig nok større enn en liten reisetrille oppslått. Så skal den kun brukes til ferietur, tror jeg kanskje jeg hadde gått for en Chipolino. Men ønsker du en vogn som også kan brukes som hovedvogn hjemme og fungerer fint på alle underlag, ville jeg valgt en Indie:)

Vognverden sa...

Jeg syns stormtrekkene fra Stay-put sitter best på denne vognen. Bruker selv dette på vår Indie, og det blir utrolig lunt inni vognen:

http://www.vognverden.blogspot.no/2010/05/hvordan-feste-stay-put-weatherproof-pa_03.html

Steinsdotter`s Saga sa...

Jeg var heeeeeelt sikker på at jeg ville ha Tfk, hvis lille frøet i magen blir på plassen sin de neste 9 månedene! Men nå ble jeg plutselig veldig usikker. Bimbleride virker jo småfantastisk. Hmn. Jeg lurer på pris? må ha bag også selfvølgelig OG hvor holder dere til, slik at jeg kan komme innom å SE med egne øyne og FØLE og TRILLE og rett og slett TESTE. Blir ikke det samme å bare se på bilder :) Mvh

Vognverden sa...

Hei Steinsdotter´s saga!

Ja, Bumbleride er fantastisk!

Prisen er 3999,- (fri frakt) og babybagen koster 999,-

Vi holder til i Røa Næringspark, Oslo, så du er hjertelig velkommen innom for en demo:)


Marianne Olaussen sa...

Hei.
Kan man bruke 2012 bag på en 2013 indie?

Mvh.Marianne

Vognverden sa...

Hei Marianne!

Ja, 2012 bagen passer til 2013 modellen. Det er fortsatt samme mål på bag og sportsdel:)

Anonym sa...

Hvor høyt over bakken er styret? Og hvor bredt er det?

Vognverden sa...

Hei

På det øverste hakket er styret 110 cm over bakken, og på det "vanlige" hakket (slik vognen er avbildet) er det 100 cm. Styret er 44 cm bredt.

Anonym sa...

Hei, jeg har bumbleride indie 2012, og har vært veldig fornøyd! Men nå som det nærmer seg vinter og jeg skulle feste en vinterpose i vognen støtte jeg på et problem, jeg får ikke hektet av selene fra seteryggen slik at jeg får tredd de gjennom posen... Det må da være mulig vel? Vet du hvordan?? Setter stor pris på svar :)

Vognverden sa...

Hei Anonym!

Du kan løsne selene der man regulerer skulderstroppene. Det er bare å ta den fra hverandre der og tre på vinterposen. Litt tungvint, så derfor har de heldigvis endre på dette på 2013 modellen. Lykke til!

Anonym sa...

Hei!

Vi vurderer å kjøpe en Indie, men lurer litt på om ryggen kan reises opp nok, slik at barnet sitter oppreist nok når han blir litt større. Og hvordan er ryggen sammenliknet med f.eks joggster twist?

På forhånd mange takk for svar!

Vognverden sa...

Hei Anonym!

Ryggen kan ikke rettes opp i 90 graders vinkel, men er rettere i ryggen enn tilsvarende trehjulinger (Mountain Buggy, TFK, Easywalker etc).

Anonym sa...

Hei! Er det en ekstra sikring som må tas av før en klapper sammen vognen?

Vognverden sa...

Hei anonym!

Nei, man klapper sammen vognen uten ekstra sikring som må tas av.

Camilla sa...

Hei! Vi vurderer Bumbleride Indie til bruk med både babybag og som sportsvogn, men har mest lyst på den i grått med rødt innvendig (tror den heter Grey Fog?) Kommer dere til å få inn i denne fargen?

Også har jeg hørt at det er litt tungvint og slå denne vognen sammen, stemmer det? Eller gjelder det evt. en eldre modell? Og har også lest at noen klager på at det er lite støtdemping - er Bumbleride Indie "stiv" eller har den en eller annen funksjon som gjør at den demper bra? Mener jeg har lest noe om at 2013-modellen har en ny funksjon ved bakhjulene som gjør at den demper støt..?

Vognverden sa...

Hei Camilla!

Beklage sent svar.

Fargen Fog er dessverre ikke tilgjengelig på det Skandinaviske markedet, beklager!

Når det gjelder sammenleggingen høres dette litt rart ut, i og med at Bumbleride er en av de enkleste vognene å legge sammen.

Trehjulinger er generelt litt stivere enn "vanlige" bagvogner, men Bumbleride er faktisk den trehjulingen jeg har vært borti med best støtdemping. Så her er det ingen fare for at barnet rister oppi vognen ved trilling på brostein eller annet ulent underlag. Jeg har trillet på alt fra sand og snø, til ulent terreng i Rondane og har aldri savnet mer fjæring i denne vognen.

Anonym sa...

Hei! Ser det står at det skal følge med et spedbarnsinnlegg til vogna. Jeg har akkurat kjøpt denne vognen( ikke hos dere) men det fulgte ikke med noe slikt. Er det til trilledelen ja? Hvordan ser den ut? På forhånd takk for svar:)

Vognverden sa...

Hei anonym!

Det følger dessverre ikke med spedbarnsinnlegg på 2013 modellen av Indie.

Anonym sa...

Hva er forskjellen på bagen i 2013 modellen sammenlignet med 2012? Syns den ser hakket kulere ut, men stemmer det at det ikke er med bærestropper? Det er da litt tungvint eller?

Vognverden sa...

Hei

Bagen er helt lik på 2012 og 2013 modellen, var kun sportsvognen som fikk endret design. Så det er fremdeles bærestropper på den:)

Anonym sa...

Ok, takk for raskt svar! :-) En ting til. Passer en tvillingbag på en singelvogn og omvendt? Og har du noen erfaring med fotposen til indie?

Vognverden sa...

Ja, singelbagen kan brukes på twin og omvendt:)

Fotposen er i tykkelse en mellomting mellom en vinterpose og en tynn sommerpose. Den passer fint vår og høst, men blir for varm midt på sommeren. Jeg har ikke prøvd denne fotposen selv, da jeg bruker stormtrekket fra Stay-put i stedet.

Anonym sa...

Hei, går det bra å bruke det stormtrekket fra stayput utenpå vinterdunpose på bumbleride indie? Har veldig lyst å bestille denne vogna, har tfk nå.. synes tfk er veldig baktung med ryggen nedenog stelleveske på, er br indie bedre? Jogger en del, er den god joggevogn? Hilsen Linn :)

Vognverden sa...

Hei Linn!

Det kommer litt an på tykkelsen på dunposen og størrelsen på barnet. Utenpå de alle tykkeste vinterposene (feks Voksi classic) anbefaler jeg heller stortrekket fra Cab-on. Men jeg har selv brukt Stay-put utenpå Ticket to Heaven vinterpose og stort barn.

Bumbleride Indie er faktisk den trehjulingen jeg har vært borti med best tyngdepunkt. Her er det ingen fare for at den vipper bakover selv med stelleveske på styret og ryggen i liggestilling. Jeg testet med min da 2 år gamle datter da vi fikk Indie, og satt henne helt bakerst ved hodeenden i liggestilling og det var ikke tegn til at Indie ville vippe bakover. Har prøvd akkurat det samme med TFK, Mountain Buggy og Easywalker, og alle disse 3 vognene tippet bakover (nå har jeg ikke for vane å la barnet sitte sånn;), men det er en test jeg pleier å utføre for å sjekke stabiliteten til en vogn).

Jeg har jogget en god del med min Indie og syns det fungerer veldig fint. Har ingenting å utsette på stabilitet eller liknende selv i stor fart. De nyeste modellene har i tillegg en ny utforming av frontgaffelen, slik at de skal være bedre å jogge med (jeg har 2012 modellen). Jeg har dessverre ikke jogget med 2014 modellen, men har som sagt ikke noe å utsette på den "gamle" modellen så jeg vet ikke hvor mye denne nye utformingen har å si.