tirsdag 3. april 2018

Ny leverandør - Dolly

Vi har ventet og ventet i mange uker - men disse produktene var det virkelig verdt å vente på:) Sendingen kom mens vi var på påskeferie, så det var utrolig spennende å pakke opp hele sendingen i formiddag. I og med at halve sendingen allerede var forhåndsbestilt etter at vi la ut bilder på Instagram/Facebook/Snapchat, var det stor spenning knyttet til om de virkelig var så fine som vi trodde. Gleden var derfor ekstra stor da de innfridde alle våre forventninger og vel så det...


Dette er håndlagde produkter som kommer i nydelig innpakning med cellofan og silkebånd. Vi er ordnetlig imponert over hvor forseggjort alt er - dette er virkelig flott håndarbeid og fantastisk kvalitet til en meget hyggelig pris.


Det er helt klart leketeppene (både med rysjer og pompoms) og oppbevaringskurvene som har solgt best hittil, men Dolly har også et hav av andre flotte produkter. Vi kommer til å legge ut en del av disse i nettbutikken i løpet av kort tid (forhåndsbestilling) - med levering om ca 3-4 uker. Har dere spesielle ønsker er det bare å ta kontakt pr mail til bestilling@vognverden.no. Vi skulle gjerne lagerført hele sortimentet til Dolly, men grunnet plassmangel (ja, vi har klart å fylle opp det nye lageret allerede;)) kommer vi til å konsentrere oss mest om leketeppene, organizerene og oppbevaringskurvene. Regner også med at vi kommer til å ta inn noen av putene, og flere kunder har også etterspurt babynest. Så sortimentet vårt blir garantert større utover våren/sommeren.


De nydelige leketeppene måler 100 cm og er laget i 100% bomull. Alle leketeppene er vendbare, med et nydelig quiltet stoff på fremsiden. Leketeppene finnes i 2 ulike varianter, enten med rysjer eller med pompoms. De er gode og tykke - passer også perfekt som gulvteppe, piknikpledd eller "gulv" under sengehimmelen eller inni tipiteltet.


I dag har vi sendt avgårde en haug med rosa, blå og grå leketepper, så nå gjenstår det bare å se om kundene våre blir like fornøyde med produktene som det vi er.

Hele sortimentet vårt finner dere HER!

Ingen kommentarer: