onsdag 28. mars 2018

Vår mestselgende vognmodell - endelig tilbake!

Vi har ventet og ventet... ...og ventet enda litt til - men nå er endelig vår mestselgende vognmodell gjennom tidene, Bumbleride Indie, endelig tilbake. Sendingen er i skrivende stund på vei fra Danmark til Norge, og den er forventet å ankomme Vognverden samme dag som vi er tilbake fra påskeferie. Som vi gleder oss:) Bumbleride Indie har vært både vår og kundenes soleklare favoritt i over 6 år, og det hagler alltid med positive ord når kunder skal beskrive denne vognen.


Her er et lite utdrag av tilbakemeldingene vi har fått de siste årene:

"Super vogn! Og nydelige farger. Her i huset har far gitt beskjed at jeg kan kjøpe så mange vogner jeg vil bare det er en Bumbleride. Men nå må jeg først utvide skal jeg få plass til flere vogner"
"Åh den er helt fantastisk. Kunne hatt en i hver farge!"
"Beste vognen! Trodde overgangen fra Emmaljunga til no annet ville merkes godt, men er like godt fornøyd med Bumbleride som jeg var med den svindyre Emmaljunga vogna!"
"Nydelig vogn. Anbefales!"
"Anbefaler Bumbleride! Fantastisk vogn :)"
"Verdens beste sportsvogn, og jeg har testet en del :)"
"Æ vurderte Urban Jungle, men fant ut at denna tok mindre plass. Angre ikke et sekund, første vogna vi har som blir tatt vare på til neste unge og ikke solgt"
"Tipp topp vogn!"


Den nyeste modellen har enorm kalesje, avtagbar bumperbar (frontbøyle), justerbar fotstøtte, justerbart styre, stor handlekurv, lang liggelengde, full liggestilling, helt rett sittestilling og den legges sammen i en bevegelse. Videre kan man kjøpe til en romlig babybag (liggelengde på hele 80 cm) slik at vognen kan brukes helt fra nyfødt og frem til barnet ikke trenger vogn lengre. Denne vognen tåler en vekt på 25 kg, og triller enkelt og greit selv med store barn oppi (vi har faktisk testet vognen med en stor førsteklassing;)).

Vi har opp gjennom årene skrevet side opp og side ned om Bumbleride Indie her i bloggen, og vi har også en rekke kunder som har skrevet lange og utfyllende brukeromtaler. Så i fare for å gjenta oss selv, legger vi heller ut linker til de ulike brukeromtalene her (merk at den modellen som er nå er identisk med 2016 modellen):

1) Brukeromtale av 2012 modellen

2) Kundeomtaler av 2012 modellen

3) Brukeromtale av 2015 modellen

4) Brukeromtale 2016 modellen

Bumbleride Indie har en fantastisk trillekomfort og blir utrolig liten sammenlagt - får plass i de aller fleste biler. En allround vogn som er like fin i skog og mark som i trange bygater/butikker. Den er liten og nett - kommer frem på alle underlag, og er utrolig enkel å ta med seg på buss/trikk/t-bane. Anbefales!


Du finner den HER!

Ingen kommentarer: