torsdag 30. november 2017

Julekalender 2017: 1 vinner = opptil 14 premier

I år lager vi en litt spesiell vri på julekalenderen vår, i og med at Vognverden setter kursen mot sydeligere strøk allerede 17. desember. Det vil altså si at siste dag for utsending av varer før jul blir fredag 15. desember, og at bestillingene vi mottar i perioden 16. til 31. desember først blir sendt avgårde 2. januar. Vi beklager ulempen dette evt medfører, men etter flere års planlegging er det nå klart for at Vognverden-familien pakker kofferten og drar ut på et lite eventyr (dere kan følge oss på sosiale medier i denne perioden).

Siden vi har så mange støttespillere og fantastiske kunder som alltid støtter og heier på oss, ønsker vi å gi noe tilbake til dere nå i desember. Vi har derfor laget en morsom julekalender, hvor vi hver dag i perioden 1. til 14. desember legger ut et nytt produkt på instagram. Oppnår vi antall likes/følgere som er beskrevet i teksten (dette kommer til å variere fra dag til dag), blir produktet lagt i julekalender-potten. Torsdag 14. desember trekker vi så en heldig vinner som stikker av med hele potten (inntil 14 premier). Høres ikke det bra ut? Det blir en miks av alle varene i sortimentet vårt, så her kan du faktisk sikre deg julegaver til 14 familiemedlemmer, venner og slekt 10 dager før julaften. Eller hva med en ny vogn til eget bruk?


Hvem er med i trekningen?
Alle som liker og kommenterer bildet vi publiserer 30. november er med i trekningen (vinneren må også følge Vognverden på instagram). Så er det opp til dere å like, dele, tipse venner og være aktive resten av perioden, slik at det blir flest mulig premier i potten. Klarer vi å oppnå full pott med 14 premier?

Hvordan øke vinnersjansene?
Jo flere av bildene i julekalenderen du liker - jo større vinnersjanse! Vi kommer til å overvåke aktiviteten deres i denne perioden, og de som deler på stories, deler på egen side, tagger venner og generelt hjelper oss med å få flere følgere og likes, vil øke vinnersjansene betraktelig. Jo mer aktiv du er - jo større sjanse har du til å stikke av med hele julekalender-potten 14. desember.

Vi gleder oss:) Er du med? Besøk Vognverden på instagram for å delta!

Lykke til!


Ingen kommentarer: