onsdag 11. oktober 2017

Når en dukkevogn gir deg sommerfugler i magen...

Nå er det ikke lenge til den første sendingen fra Bebelux ankommer Vognverden. Som vi gleder oss - dette blir både julaften og bursdag på en gang. Aldri tidligere har vi falt så pladask for en dukkevogn, men bagvognen fra Sweet kolleksjonen til Bebelux er virkelig noe for seg selv.


For ikke å glemme den nydelige sportsvognen i samme kolleksjon. Begge disse modellene er håndlaget i Spania, med fantastisk håndarbeid ned til minste detalj. Bag, kalesje og sittedel er alle laget i skinn av ypperste kvalitet - her er det ikke spart på noe. På innsiden av kalesjen er det et nydelig blomstrete stoff, og sportsvognen har en dekorativ sløyfe på hver side av sittedelen.


Begge disse modellene er beregnet for de litt eldre dukkemammaene og dukkepappaene, så de er vesentlig større enn de "vanlige" dukkevognene. Bagvognen har en styrehøyde på hele 95 cm, mens sportsvognen har en styrehøyde på 78 cm. Det finnes også mye ekstra tilbehør til disse dukkevognene, blant annet stelleveske, vinterpose og regntrekk.

Vi kommer tilbake med flere bilder og omtale så fort disse dukkevognene er på plass - frem til da finne dere mer info i nettbutikken: Dukkevogn Bebelux Sweet bagvogn og Dukkevogn Bebelux Sweet sportsvogn.

Ingen kommentarer: