mandag 25. september 2017

Nye lokaler og nye varer!

Nå er vi endelig på plass i de nye lokalene våre i Tvetenveien 30 (Gresshoppa-bygget) i Oslo. Showrommet er så og si ferdig og lageret begynner å fylles opp med en rekke nye varer. I disse dager venter vi inn mange spennende nyheter, både fra nye og "gamle" leverandører.


I dag kom det en herlig sending med varer fra danske Filibabba, blant annet de nydelige sengehimlene vi har ventet på i en lang stund. Og de var virkelig verdt å vente på. Så utrolig fine i 3 nydelige farger (rosa, grå og hvit) og til en fantastisk pris - KUN 749,-
Men vær rask - vi har allerede solgt nesten halvparten av sendingen.

Vi fikk også inn 2 nye babynest fra Filibabba - i ocean grey og ocean rose:


I tillegg venter vi spent på den første sendingen fra Wobbel som skulle ha kommet i forrige uke. Dette herlige balansebrettet kan brukes til det meste - her er det bare fantasien som setter grenser. Perfekt underholdning og trening for hele familien (inkl. besteforeldre). Dere kommer til å elske Wobbelboard - og vi får den i hele 5 ulike varianter.
Alle forhåndsbestillinger av Wobbelboard blir videresendt samme dag som sendingen ankommer lageret vårt.

Har dere spørsmål angående noen av våre nye produkter er det bare å sende en mail til bestilling@vognverden.no - vi hjelper dere gjerne!

Ingen kommentarer: