lørdag 30. september 2017

Brukeromtale TFK Twin Adventure


En av våre testfamilier har testet søskenvognen TFK Twin Adventure med en babybag og en sittedel, og her er deres dom:


"Da vi ventet nummer to var vi veldig usikre på om vi skulle kjøpe en søskenvogn. Ville eldstemann som ble 1 år og 8 mnd da lillebror skulle komme til verden fortsatt sitte i vogn? Eller kanskje han bare ville gå selv hele tiden og at vognen derfor ble unødvendig? Kjipt å ha brukt mange tusen på vogn da, men vi tok sjansen da vi har et lite stykke til barnehagen og jeg ville gjerne gå å hente. Nå i ettertid er jeg uendelig glad vi kjøpte TFK søskenvogn. Selv om det hender at storebror vil gå selv, så har vi fått brukt vognen masse. Faktisk synes eldstemann det er kjempe stas å sitte i vognen ved siden av lillebror.

Det første jeg likte ved vognen var at sittedelen er veldig myk og god. Kanskje det er derfor eldstemann faktisk vil sitte i vogna? Han har også sovet i den og det har fungert veldig greit. Det var viktig for meg at den var lett å legge sammen, og at den da ikke tok for stor plass i forhold til frakt i bil osv. Det er kanskje litt kronglete de første gangene, men når man får dreisen på det så er den faktisk veldig enkel å legge sammen. Den er også overraskende lett å løfte. Man skulle tro den var stor og tung, men den veier ikke noe mer enn Emmaljungaen vi hadde til førstemann. 

Hver gang jeg skulle ut å gå med vognen i begynnelsen så ble jeg overrasket over hvor lett den er å trille. Med svingbare hjul forran blir den veldig lett å manøvrere, noe som er viktig med en så bred vogn, spesielt i butikker osv. Når det er sagt så er den akkurat smal nok til å komme gjennom vanlige dører, og det er ikke mange stedene jeg ikke har kommet frem. 

Jeg som er vandt med integrert myggnetting i Emmaljungaen synes selvfølgelig det er litt dumt at det ikke er dette her, men til gjengjeld følger det med et par oppbevaringsposer som henges på sidene, og jeg fant ut at disse passet perfekt til myggnettingen. Regntrekk derimot må man putte under vogna. Når det gjelder oppbevaringen under vogna så er det ganske god plass, men på grunn av en stang som deler «inputten» i to så får jeg f.eks ikke inn min tidligere stelleveske som er ganske stor. Den hadde fint fått plass under der, men jeg får den rett og slett ikke inn. Man får altså ikke inn litt større ting, noe som selvfølgelig er et lite minus. Når man har sittedelen i liggestilling er det også litt vanskelig å komme til under vogna. 

Et siste lille minus er at sittedelene ikke kan vendes mot deg. Med eldstemann er det ikke noe problem, han er så stor nå, men jeg husker godt at jeg likte å ha han mot meg i Emmaljungaen da han var mindre og jeg gruer meg litt til å sette lille lillebror den veien og trille uten å se han. Jeg er litt spent på den første tiden til lillebror i sittedelen.

Babybaggen er ganske lang og romslig, den virker jo veldig smal, men det er faktisk ikke så mye plass en baby trenger i bredden, så problemet kommer nok først i lengden. Foreløbig passer vognen greit til minsten som nå er fire mnd, og han er ganske lang. 

Jo, det er ganske praktisk med håndbremsen. Den er lett å få tak i og man kan også bruke den til å senke farten i nedoverbakker da en vogn med to barn kan bli ganske tung etterhvert" 

Takk til Camilla for flott omtale og koselig bilde! Og etter å ha lest denne omtale har vi tipset henne om duo-x sittedelen - slik at hun kan ha lillebror vendt mot seg i lang tid fremover.

Ingen kommentarer: