tirsdag 31. januar 2017

TFK Joggster Adventure 2017

En av Norges mest solgte barnevognmodeller, TFK Joggster Twist, har nå fått en rekke endringer samt nytt navn. La oss få presentere TFK Joggster Adventure 2017:


Som dere ser er utseende endret en del fra tidligere modeller, kalesjen har fått nytt design samt at titteluken nå åpnes og lukkes ved hjelp av magnet (lydløs, tommel opp!). Men den aller største og mest merkbare endringen er at forhjulet har blitt større. Dette for å bedre trillekomforten og lette fremkommeligheten på vanskelig underlag som snø, grus etc. 


TFK Joggster Adventure har store grove lufthjul som kommer seg frem overalt, og forhjulet kan låses når man triller i ulendt terreng. Denne vognen har også håndbrems på styret.


Videre har den justerbart styre i mange ulike høyder pluss justerbar fotstøtte. Den har full liggestilling og en liggelengde på hele 98 cm. Sittedelen er i tillegg bred, slik at det er god plass til både store barn og tykk vinterpose. I tillegg har TFK Joggster Adventure avtagbar og justerbar bumperbar (frontbøyle) samt trinnløs regulering av ryggen. Og Adventure er faktisk testet og godkjent for hele 34 kg, så her er det ingen fare for at barnet vokser ut av vognen!


Det er en stor og romslig handlekurv som er lett å komme til, samt at det er en ekstra oppbevaringslomme på baksiden av ryggen.


TFK Joggster Adventure er smal mellom bakhjulene og føles nett når man triller på trange steder, samtidig som den kommer seg frem på de vanskeligste underlagene i skog og mark. Dette er med andre ord en allround-vogn som passer de aller fleste familier og behov.


Videre blir den liten og kompakt sammenlagt, slik at den også passer fint på reiser. Den har også en "airgo" pustende sittepute (avtagbar) slik at barnet ikke skal bli svett på varme dager.


Så langt er vi virkelig imponert over denne vognen fordi den er så allsidig, og det er jo et stort pluss at man i tillegg kan kjøpe til en romslig babybag (quick-fix) eller den vendbare sittedelen/babybagen (multi-x).

Her har man en vogn som passer like bra fra babyen er nyfødt og helt frem til barnet ikke trenger vognen lengre - en stor og romslig barnevogn som faktisk har plass til store tykke vinterposer:)

Ønsker du å ta en nærmere titt på denne vognen er du hjertelig velkommen innom oss på Røa (Oslo) etter avtale.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Er det integrert myggnetting i vognen slik som det var med gamle joggster twist? Evt er det mulig å kjøpe som ekstrautstyr? Takk :) Hilsen Marianne

Vognverden sa...

Hei Marianne! Kalesjen på den nye modellen er endret mye for å bli nettere og mindre ruvende, og de har derfor valgt å ta vekk den integrerte myggnettingen. TFK har imidlertid nå et praktisk UV trekk med myggnetting - evt. kan man bruke en vanlig universal myggnetting.

Sara Veronika Ulstrup sa...

Hei:)
Har akkurat kommet borti denne vognen og vurderer den for første gang.
Har en bugaboo buffalo til min sønn på 3 mnd. Han er ikke så veldig glad i å ligge i den dessverre. Noe jeg tenker kan skyldes for dårlig demping.
I innlegget inviterer du til å komme etter avtale. Er det fortsatt mulig?
Kunne godt tenke meg å få prøvd vognen ordentlig om det er mulig.
Bor selv på Røa så er deilig med noe som er så i nærheten.