torsdag 12. januar 2017

KAOS

I dag tok jeg med den ene Greentom vognen vår ut på et spennende oppdrag - den skal nemlig få bo hos Studio Kaos fremover. Så er du i nærheten av Sarpsborggata 12 a (Bjølsen, Oslo), er det bare å ta en (trille)tur innom for å se på vognen og alle de fantastiske produktene til KAOS.


Jeg er virkelig imponert over jentene bak KAOS og alt de har fått til på kort tid. Det hele startet jo med den superkule og populære stellevesken/sekken Ransel, men de har stadig nye ideér og utvikler seg i rekordfart. Nå har de også fått et fantastisk showroom/butikk på Bjølsen, med enkel tilgang og god plass til barnevogner både inne og utendørs. Og så mange fristelser det er der inne... De har jo nå alt fra sengetøy og vimpler til barnehagesekker og gulvteppe formet som et paradis. Og flere produkter skal det bli, så vi gleder oss til å følge de videre.

Og når en Greentom vogn flyttet inn på showrommet på Bjølsen, så flytter selvfølgelig KAOS Ransel inn hos Vognverden:)


Vi har digget denne stellevesken/stellesekken helt siden første gang vi så den, og nå er den her hos oss. Vi kommer til å skrive en utfyllende omtale etterhvert, men fra og med i dag kan dere altså komme og se KAOS Ransel på showrommet vårt.

Velkommen til Studio Kaos (Sarpsborggata 12 a) eller Vognverden (Aslakveien 20 b)

Ingen kommentarer: