tirsdag 6. mai 2014

2ME Falsterbo sportsvogn

Nå har vi mottatt første sending fra svenske 2ME, med kvalitetsvogner til en meget hyggelig pris. Og første vogn ut er 2ME Falsterbo, en liten og nett sportsvogn som passer perfekt til norske forhold.


Her får man en stødig, solid og ikke minst utrolig praktisk sportsvogn. Den har full liggestilling, slik at den kan brukes fra nyfødt (mykbag selges separat), kalesje med 2 lommer + titteluke, utrolig stor handlekurv med refleks samt justerbar fotstøtte.I tillegg har 2ME Falsterbo justerbart styre (fra 85 - 110 cm), slik at den passer alt fra barn til høye personer. Utrolig komfortabelt styre med godt grep. Enkel justering av høyden.


God, romslig og lang liggelengde gjør at denne vognen passer flott som sovevogn, og det er god plass til vinterposen. 
Den tar i tillegg liten plass sammenlagt, slik at den fungerer fint som reisevogn. Legges sammen i en del og kan låses, slik at den er enkel å plassere i bil/bod/innendørs.


2ME Falsterbo har god trillekomfort og er lett å manøvrere. Vi har kun trillet den innendørs på gulv + teppe, men de punkteringsfrie hjulene virker veldig bra. God fjæring på bakhjulene gjør den mer behagelig å trille i ulent terreng.I tillegg har denne sportsvognen helt rett sittestilling (vet at flere etterlyser dette, da mange av dagens vogner er veldig tilbakelent). Så her sitter barnet utrolig bra og har full oversikt.

De 2 nederste bildene har vi brukt Inovi memory foam seat-insert og hodepute.

2ME Falsterbo finner dere HER i nettbutikken

Ingen kommentarer: