søndag 15. januar 2012

Omtale AXSO barnevognski

I dag var vi ute i snøen og testet ut barnevognskiene fra AXSO, så her kommer en liten brukererfaring. Skiene er enkle å montere på barnevognen og kommer med 3 ulike fester, slik at de skal kunne passe på de aller fleste vogner.


Jeg brukte den mellomste størrelsen på min Bugaboo Cameleon med vinterhjul, og skiene satt da som støpt. AXSO barnevognski kommer i en egen oppbevaringspose, med enkel brukerveiledning trykket på utsiden (skimtes på bildet over). Det var enkelt og greit forklart, og skiene er lette å ta av og på. Når de ikke var i bruk, la jeg skiene i handlekurven under.


Det var overraskende lett å trille vognen med ski foran, og ganske så morsomt. Vi fikk en del blikk på dagens søndagstur :)


Jeg er vant til å legge mye av tyngden på bakhjulene når jeg er ute og triller i snø, og det var både uvant og veldig behagelig å kunne skyve vognen fremover (og ikke ned og frem som jeg tydeligvis er vant til). Skiene foran glir lett i snøen og lager "vei" for bakhjulene, og det var derfor ikke noe problem å komme frem på dagens føre.

Førsteinntrykket er meget bra, og nå håper jeg nesten at det kommer et skikkelig snøfall snart, slik at vi kan ta på skiene en dag hvor ingen andre kommer frem i snømassene... Første da får vi jo testet ordentlig om barnevognskiene holder det de lover.


Filmen er lånt fra Axso:) 

4 kommentarer:

Anja H.S sa...

Passer disse på en Emmaljunga Nitro City og?

Vognverden sa...

Hei Anja!

Barnevognskiene skal passe de aller fleste barnevogner, så jeg vil tro de passer på Nitro city også.

Jeg har sendt en henvendelse til leverandøren om det finnes en liste over hvilke barnevogner de passer på, og venter spent på svar :)

Kommer tilbake til deg så fort jeg vet noe mer.

Ha en fin kveld!

Anja H.S sa...

Så bra :DD
Ha en fin kveld:)

Vognverden sa...

Har nå fått svar, og AXSO barnevognski passer flott på Emmaljunga Nitro City :)

Skiene har utrolig mange ulike justeringsmuligheter, derfor passer de på både små og store, smale og tykke hjul.