fredag 4. november 2011

Vinterposene fra Lilikim

Flere har etterspurt bilder av Lilikim i vogn, og med spørsmål om de sitter fint i de ulike vognene.
Vi har nå prøvd posene i Easywalker, Bugaboo og Trille jogger, og de sitter fint og passer med selehullene i alle de nevnte vognene. I tillegg er dette en nett vinterpose, som også passer fint i bag. Bilde av Lilikim dots i Easywalker babybag ser du HER


Lilikim vinterposene har veldig klare og fine farger, men de er vanskelig å fange på kamera. Posene blir fort veldig shiny og litt blasse på bildene, og er så utrolig mye finere i virkeligheten. Lilikim nature, som det er bilder av her, er en utrolig nydelig vinterpose. Skal prøve og få tatt bilder utendørs, en dag det ikke regner... ( i håp om at posene kommer mer til sin rett da).


Flere kunder har vært skeptiske til at denne vinterposen er kort sammenliknet med f eks Easygrow og de andre lange vinterposene. Jeg kan forsikre dere om at denne posen kan brukes i lang tid, og nylig solgte vi den grå vinterposen til en kunde med en sønn på 2,5 år. Kunden var litt usikker på om gutten var for stor for vinterposen, men vi fikk tilbakemeldinger om at han sov godt i den og enda hadde greit med plass. HER kan dere lese mer om min erfaring med "korte" vinterposer og langt barn!


Et stort pluss med vinterposene fra Lilikim er at de har antiskli på baksiden. Dette gjør at vinterposene sitter utrolig godt, og man slipper å engste seg for at vinterpose + barn skal sige nedover i vognen.


Lilikim er myke og gode vinterposer med vann-/vindavstøtende ytterstoff, samt utrolig myk fleece på innsiden. Nydelige poser som vi gleder oss til å teste ut når minusgradene står for tur.


Du finner utvalget av Lilikim vinterposer HER

Ingen kommentarer: