søndag 6. november 2011

Verdens beste regntrekk?

De siste dagene har vi virkelig fått testet de nye regntrekkene fra Trille/Trold&co her i Oslo. Her regner det i bøtter og spann, så regntrekket har sittet fast på vognen den siste uken. Og jeg blir bare mer og mer glad i dette regntrekket. Hvorfor har ikke dette kommet på markedet før?

Regntrekk med giraff på Easywalker Sky Plus
Samtidig som regnet kom til Oslo, økte også temperaturen, og da er det godt å ha et regntrekk som puster. Problemet med de gjennomsiktige tette regntrekkene som ofte følger med barnevognene, er jo at det raskt blir dårlig luft inni trekket og det begynner å dugge på innsiden.

Regntrekk med sel på Bugaboo Cameleon
I tillegg er det veldig godt å endelig ha funnet et regntrekk som passer perfekt på en trehjuling. De fleste universale regntrekk er jo designet for vanlige firehjulinger, så selvom de vil passe på en trehjuling, kan de lett blir litt store og posete (eller litt rare i fasongen, grunnet at trehjulingene er lengre enn andre barnevogner). Utformingen på de nye regntrekkene fra Trille/Trold&co for trehjulinger/triller/sportsvogner er helt genial, og derfor sitter de like fint på trehjulinger ala Easywalker, som små triller som Maclaren. Dette regntrekket er også det jeg syns sitter finest på vår Bugaboo Cameleon.
Regntrekk med giraff på Maclaren Techno XT
Mange kunder har fått øynene opp for disse flotte regntrekkene nå i høst, og vi har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger. Det er helt klart regntrekket med giraffer som er mest populært, og vi har pr i dag bare et par stykker igjen på lager. Så ønsker du et av disse, må du være rask.

HER finner du regntrekkene i nettbutikken!

For mer info, se HER

2 kommentarer:

Maria sa...

Jag skulle vilja köpa det regnskyddet. Skickar ni till Sverige? :)

Vognverden sa...

Hei Maria!

Send oss en mail på bestilling@vognverden.no, så skal vi se hva vi får til :)