torsdag 27. oktober 2011

Trille Dream

Nå har vi lagt ut et par nye vogner i nettbutikken, og flere spennende barnevogner vil komme i løpet av de nærmeste dagene. Første vogn ut er Trille Dream, som har den største bagen av alle vognene fra Trille. Med en utrolig liggelengde på hele 97 cm, er alt lagt til rette for at barnet kan sove uforstyrret og lunt i mange år. Den perfekte sovevogn i barnehagen!

Dette er en stor og fantastisk barnevogn i toppkvalitet, hvor hovedfokuset ligger på sikkerhet og det skandinaviske klimaet. 

Liggemål: 97 x 40 x 23 cm
Styrehøyde: 85 - 112 cm
Sammenlagt understell: 97 x 63 x 31 cm
Anbefalt alder: 0 - 3+ år
Vekt understell: 8,5 kg
Vekt bag: 7,0 kg

Trille Dream har et vann- og vindtett stoff og passer derfor perfekt til det skandinaviske klimaet. Denne vognen er bygget for å tåle all slags vær og underlag! Kalesjen har i tillegg smarte ventilasjonshull, slik at det blir god sirkulasjon nedi vognen og man opprettholder en optimal temperatur på varmere dager. Med avtagbare tekstiler som kan vaskes i maskinen på 40 grader, er det lett å holde vognen ren.


Trille Dream leveres med understell av lettvektsstål og ergonomisk styre, og sammenlignet med tilsvarende vogner av samme størrelse og kvalitet, er den med sine 15,5 kg utrolig lett. Denne vognen er laget med tanke på at den skal fungere like bra på bytur som på de lange turene i skog og mark. En allroundvogn som tilfredstiller de fleste behov. Og med hele 5 års garanti på understellet, går Trille virkelig god for at vognen er av topp kvalitet! 


Trille Dream finnes HER

Ingen kommentarer: