søndag 21. august 2011

Positivt overrasket!

I dag har vi endelig fått tid til å pakke opp de nye regntrekkene fra Trille/Trold&co, og som vanlig hadde vi høye forventninger. Vi har jo hørt så mye positivt om disse regntrekkene, som skal passe perfekt på alt fra små triller, til trehjulinger og sportsvogner.


Jeg vil si at disse regntrekkene er en krysning mellom de tette gjennomsiktige plastregntrekkene og de "vanlige" regntrekkene fra Trille/Trold&co. Her får man et regntrekket som puster (og dermed aldri blir fuktig/klamt på innsiden) og samtidig har man en gjennomsiktig luke foran barnet (som kan åpnes/lukkes etter behov). På den måten får barnet godt utsyn, samtidig som det ikke vil danne seg fukt på innsiden av regntrekket grunnet dårlig luftgjennomstrømning.



Alt dette visste vi på forhånd, så hvorfor ble vi da så positivt overrasket?

Jo, ingen hadde fortalt oss at det er myggnetting under plastluken. Så utrolig genialt! Denne er festet med egen glidelås under plastluken, og på den måten får man jo en rekke valgmuligheter. Tenk så smart å kunne ha myggnettingen der på sommerstid, når det f eks har sluttet å regne mens barnet ligger og sover i vognen.


Vi kommer tilbake med mer utfyllende info så snart vi får testet regntrekkene!

Ingen kommentarer: