torsdag 4. august 2011

Nye varer i nettbutikken!

Nå er de nye vinterposene fra Easygrow lagt ut i nettbutikken.


Vi har ennå ikke fått tatt egne bilder av produktene, men de vil bli publisert her i bloggen så fort vi har fått ordnet dette. 




Her er litt info om Easygrow:


Fantastiske dunposer fra det norke merket Easygrow, med forlengerledd, slik at vinterposen er like perfekt i babybagen som i sportsvognen. Vinterposen kan brukes fra nyfødt og frem til 4 år alder. Easygrow blir hele 129 cm med forlengerleddet, og er således en av de lengste vinterposene på markedet. Dette er en vinterpose som barnet garantert ikke vokser ut av.
Easygrow er en stilren, varm og god dunpose av høy kvalitet. Den er norskpatentert og testet etter europeiske standarder. Dunen som er brukt i denne vinterposen er lett og myk, og dunen har har som kjent en fantastisk evne til å transportere fuktighet vekk fra kroppen og dermed holde barnet varmt. Innsiden av vinterposen er laget av bomull som puster godt og samtidig er myk å ligge på. Easygrow har i tillegg en planellspute til bruk den første tiden (som selvfølgelig kan taes av og vaskes i maskinen). 
Yttertrekket på Easygrow er vannavvisende, noe som gjør at vinterposens varmende egenskaper opprettholdes selv om det kommer litt fukt på den. Men merk at den ikke er vanntett, slik at man ved mye regn/snø/sludd bør bruke et stormtrekk eller regntrekk utenpå posen.

Spesifikasjoner:
- Vannavvisende ytterstoff
- Dunfyll av høy kvalitet
- Hull til 5punktssele
- Refleks på framsiden
- Antiskli i ryggen
- Sikkerhetslomme for strammesnor
- Kan vaskes i maskin, tørketromles m/2 tennisballer
- Testet hos TÜV Rheinland Group


Easygrow finnes i 2 ulike design:
Easygrow Hood til 1999,- 
Easygrow Ono til 2199,-

Ingen kommentarer: