mandag 21. februar 2011

Konkurranse februar/marsI skrivende stund viser gradestokken minus 10 grader og våren/sommeren virker uendelig langt unna. For å korte ned tiden tenkte vi kanskje det var på sin plass med en ny konkurranse her i bloggen; og temaet blir selvfølgelig VÅR! Så la oss drømme oss litt bort i lette vårposer, søte myggnettinger, fargerrike seat-insert og nydelige barnevognsgardiner (alt det flotte tilbehøret som sjelden blir brukt på vinterstid). Spørsmålet vårt denne gangen blir derfor:

- Hva står øverst på din ønskeliste når det gjelder nytt "vår-stæsj" til vognen?

Jeg vet i hvertfall hva som står øverst på min ønskeliste, og det er en rosa kalesje til Buggisen min. Og som vanlig er min liste temmelig lang, så jeg hadde ikke sagt nei takk til matchende barnevognsgardin, vognpose og parasoll fra Lilikim heller. Våren bringer virkelig med seg mange fristelser!

Legg igjen en kommentar under dette innlegget, og dere er med i trekningen av et fleecetrekk fra Stay-put, som er perfekt tilbehør når det blir varmere i været. Vinneren kan velge mellom rosa eller svart fleecetrekk.

Konkurransen avsluttes 26. mars, og vinneren annonseres her i bloggen 27. mars (og da er det endelig sommertid igjen!)14 kommentarer:

cissemosse sa...

Øverst på ønskelisten står en stay-put fleecepose!!! Har siklet lenge på den i rosa med beige prikker!!!!! Men et stay-put trekk hadde også passet utrolig bra til vår McLaren trille!!!! Håper på gode vinnersjanser, sitter her 5 dagen over termin og synes synd på meg selv, samt at jeg har bursdag selv 28 mars!!!

Marianne sa...

Denne konkurransen vil jeg være med på.

Vi klarte å ødelegge myggnettet vårt i fjor, så øverst på ønskelisten står nytt myggnett til vognen.

Anonym sa...

Øverst på ønskelisten står en fresh vårpose i friske farger. Vinterposen vår er svart og vognen er svart, så nå trenger vi litt farger.

Krysser fingrene for at vi er heldige, og ønsker oss selvfølgelig det rosa Stay Put Trekket!

Hilsen Siv og Victoria

Sigrid sa...

Hei! Aller mest ønsker vi oss stay-put fleece pose, lyserosa med prikker. Den er nydelig! På andre plass ønsker vi addstroller seat-insert, lilla blomster. Med to barn og fem vogner har vi også bruk for BuggUp :) Så fin bloggen har blitt! :)

Fra huset i svingen sa...

Øverst på ønskelisten står et mamaboard til TFK vognen vår som vi skal bruke som søskenbrett (sånn er det når han som snart blir storebror er helfrelst på skating ;-)

Klem Karianne

Veronica sa...

Hadde ikke noe på ønskelista før jeg kom innom her, men nå har jeg en fleecepose på ønskelista. Herlig med vår og fine farger som prinsessa kan synke ned i.

Ingunn sa...

Den ønskelisten er ganske lang og blir stadig lengere:-) Men øverst på den listen står en stay-put fleecepose, en rosa kalesje til buggisen min og en "sommerlig" stelleveske som passer til.

Renate sa...

Kanskje ikke så vårlig, men vi trenger nytt regntrekk til vognen vår. Ser at dere har flere stilige svarte/hvite, så det får stå øverst på vår liste.

Kristin sa...

Jeg ønsker meg en fleecepose ettersom våren er på vei og vinterposen kan pakkes bort! :)

HildeM - Lykkelig med liten sa...

Å denne hadde vært helt susen! Jeg ønsker meg VELDIG et sort trekk!

Dette er øverst på min ønskeliste akkurat nå!

Klem

Mai sa...

Vi trenger så absolutt en fleecepose! Vinterposen er altfor varm, det oppdaget vi på trilletur i går! Stakkars lillegutten min... :D

Snedig Snelle sa...

Ønske meg trekket i rosa :-) Og ståbrett te TFKvognå! :-)

Millemilla sa...

En slik pose skulle passa oss fint ja. Gjerne i rosa ;-)

GURO sa...

så suvern ting.skulle ønske dette var meg..
men her hadde det vært perfekt med svart. for tror nok ikke det blir noe rosa til en gutt.
eller så har jeg ikke mange ønsker til vogn ting. føler liksom jeg har det meste. men pent være hadde vært flott :-)