tirsdag 14. desember 2010

Brukeromtaler skrevet av Elin

Stay-Put fleecepose 
Detta är en otroligt fin fleecepose som fungerar perfekt som vår- och höstpose. Den sitter fint på plats i vår Bugaboo Cameleon och hålls stadigt på plats av knytband och selarna till barnet. Posen har dessutom en fin design med rosa fleece invändigt och ljust ullstoff utvändigt. Det är glidelås runt om hela posen vilket gör det lätt att få i och ur barnet även när det blivit större. Det enda minuset är att det inte är glidelås helt upp, utan att den slutar ca 5 cm från toppen.

Axel & Ida regntrekk 
Detta är regntrekket har väldigt fin design med stora blommor som även fungerar som reflex i mörkret. Tyvärr passade inte trekket speciellt gott till vår Bugaboo Cameleon, då det bara passar när kalesjen är delvis nedfälld. När kalesjen är helt uppfälld blir trekket för litet. Upplever även att det är svårt att fästa det ordentligt på plats, och få det att täcka nedersta delen av vognposen. Förhoppningsvis passar regntrekket bättre till vår resevagn (titanium breeze) så att jag kan få bruke dette stilige trekket.

Stay-Put Weatherproof stormtrekk 
Detta stormtrekk sitter otroligt gott i båda våra vagnar, är lätt att fästa och sitter stadigt på plats. Vi har använt trekket både med och utan vognpose under, och det skyddar bra mot både lätt regn och blåst och håller barnet varmt och gott. Gillar speciellt den invändiga fotlommen och fleecen invändigt och upptill som är mjuk och lun. Trekket tar liten plats när det inte är i bruk och är alltid med när vi ska ut på tur!
Tre billetter i konkurransen går til Elin


Ingen kommentarer: