lørdag 7. juli 2018

Brukeromtale TFK DOT

Barnevognhobby har i samarbeid med oss testet ut denne reisetrillen fra det tyske merket TFK, og her er hennes omtale: 

"Den jeg har hjemme er svart, fargen heter tap shoe, den kommer i syv farger, beige, to nyanser grå, boysenberry, blå og rød. Du får kjøpt den hos www.vognverden for 2699,-
Du kan også kjøpe trail hjulpakke (649,-) og reiseveske (499,-) til denne trillen.

DOT er ei liten smidig og fremovervendt trille med forlengbar kalesje, fotbrett og bøyle. Den har nesten full liggestilling og blir veldig liten sammenlagt.
TFK dot har en utrolig romslig sittedel med 5-punkts sele, den er enkel og klikke av fester om du skal ha vognpose eller sittepute oppi vognen. Den er enkel og feste på barnet og sitter godt. 
Kalesjen har et ekstra ledd som gjør den forlengbar og gir super skygge for barnet når det er sol. Trail hjulpakken som kan kjøpes til anbefales veldig! På bilde nr 1 ser dere vogna med standard hjulpakke og på bilde nr 2 med trail hjulpakken som gjør vogna litt mer robust, mindre lyd når den trilles og litt høyere. Den ruller enda bedre med trail hjulene. Så min erfaring er at det anbefales! 
Når dere ser på bakhjulene er det en opp-stikker med en grønn og rød prikk på hvert hjul, det er bremsesystemet. Veldig enkelt og greit.Veldig lett og fin på trilletur, lillebror sitter og ligger godt i vogna.

Det er litt uvandt med håndtaket som ikke er helt, men det blir noe en venner seg til etter noen turer.
Det jeg savner mest er en titteluke inn til barnet i kalesjen. Men selve kalesjen og stoffet vognen har tåler regn og vind, det er slitesterkt så dette er ei trille med høy kvalitet. 
Handlekurven er stor og rommer mye. Jeg har også koppholder fra TFK som det er plass til 2 kopper/flasker og et lite rom i midten med glidelås til nøkler/penger osv.
Trillen tar minimalt med plass sammenlagt (66x35x36 cm). Og kan legges i en nett bag som du kan bære på ryggen. Vognen veier 7,9kg og har en vekt kappesitet på 20kg.

Veldig lett og legge sammen, tar altså liten plass når den er sammenlagt så fungerer supert som reisetrille til og ha i bilen eller på ferie til varmen. Du får også kjøpt adapter til bilsete så du kan klikke bilsete direkte på vognen når du skal på shopping eller andre ærend.
Min oppfatning: en super smidig og god trille, anbefales! :)"

Ingen kommentarer: